Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké kuchyňské nože

Od: demijan* odpovědí: 6 změna:

Potřebuji poradit jaké kuchyňské nože,raďte posílejte i odkazy jaké jste si koupily do kuchyně a které hlavně něco vydrží .

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x
demijan*
hodnocení

jo díky ,jsem se měl blb podívat že už je založené vlákno,tímto se omlouvám.

paw*

Onehda sem si koupipl podle recenze Kershaw santoku a super vec.

A dalsi noze bych si ai dnes poskladal od nozisrtvi pok

jmhad*
hodnocení

0x

100 kuchařů a 100 názorů.Já třeba mám rád staré železné - ty se dají pěkně vybrousit.Dcera zase keramické.

demijan*
hodnocení

tak staré jsou nejlepší,ty nemám. Mám takové novější asi 9 let a tupé a několikrát broušené..S keramickéma se musi zachazet opatrne ne? jsem četl někde.

Já jsem koupil tyto: marpoint.cz/...

Jsou to nože od Zwillingu (miyabi) a ty řežou sami. Mám od nich celkem 3 nože a supr. Určitě neuděláte chybu s ýádným nožem od Zwilling, Wusthof, Dicks. Pro opravdové fajnšmekry sáhnete po damaškové oceli, ale to je cenová relace 20 a 30 tisích :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]