Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám příliš tvrdou matraci a poohlížím se po nějaké přistýlce. Hledám na více fórech, ale málo kde jsou konkrétní zkušenosti. Za první by mě zajímala zkušenost někoho, kdo tuto přistýlku(či vrchní nebo krycí matraci) vlastní. Dormeo je sice značka, ale třeba v jysku mají wellpur a našel jsem i v ikee krycí matraci nebo tohle matracin.cz/... , tak by mě zajímalo, co byste doporučovali? Zatím se přikláním k dormeo přistýce renew 3,5 cm. Ale otázkou zůstává, jestli by nebyla lepší ta 6 cm. Budu vděčný za každý názor, děkuji.
Řešil jsem podobný problém a k plné spokojenosti už dva roky spím náramně pohodlně a za cenu, na kterou se s Dormeem nedostanete ani náhodou.
Viz můj příspěvek na:
poradte.cz/...
díky, ten váš odkaz na tu přistýlku je již smazaný, mě právě zajímalo, kterou z těch 4 druhů co jsem tam uvedl koupit. jakou jste měl značku nebo aspoň něco podobného..?
Aktuální odkaz:
a nejedná se o přistýlku v pravém slova smyslu, je to polyuretanová "líná"pěna (PUR).
V podstatě takový tuhý molitan, který krásně kopíruje tělo, přitom se nikdy úplně nepromáčkne.
Já si to koupil na příliš tvrdou matraci, ve které navíc začaly být cítit pružiny.
Volil jsem tloušťku 3cm a jsem spokojen.
Za 686 Kč je to zadarmo.
Pokud nemáte možnost vložit PUR přímo do matrace, dalo by se položit ji na matraci a překrýt natahovacím prostěradlem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.