Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Matrace z pamětové pěny

Od: alikkkkk odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, máte někdo zkušenosti z vrchní matrací z pamětové pěny? ( z přídavnou, která se dává na starou matraci, silná asi 4cm) děkuji za odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pt®
hodnocení

2x

Nevím, co myslíte za přídavnou matraci. My koupili v Ikea matrace s paměťovou pěnou, tlustou ty 4 - 5 cm a 10 cm je latexová pěna, takže matrace je vysoká asi těch 15 cm. Na paměťové pěně se dobře leží, jelikož se přizpůsobí tvaru těla a nikde netlačí. Moje zkušenost je dobrá a takovou matraci doporučuji. - stařenka

hodnocení

2x

Pokud není stará matrace nějak proležená, lze tu paměťovku použít, zvýší komfort spaní. Lepší by ale bylo pořídit matraci novou s tou línou (paměťovou) vrstvou na vrchní straně.

hodnocení

0x

Já mmám pružinovou matraci, cca.5let starou. Problém u ní byl, že na pružinách byl jen tenký a měkký molitan a ten se po čase doslova rozpadl. Pružiny tlačily jak blázen.

Koupil jsem línou pěnu 200x90x3 cm na

obchod.libea.cz/...

Moje matrace má zip, takže tam ta 3cm pěna šla vložit a zip zapnout, navenek matrace vypadá jako původně. Jen se na ní teď mnohem lépe spí :)
Za 680,-Kč + poštovné mám opět "novou"matraci. Toto řešení je podmíněno tím, že původní matrace musí být co se týče tvaru v pořádku, pokud je proleželá, pěna to nezachrání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]