Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Agresivní sousedé - lze se bránit?

Od: mkr odpovědí: 14 změna:

Dobrý den,

sousedé, kteří bydlí naproti našeho domu nám neustále parkují před garáží a my tak často nemůžeme vyjet. Moje matka je na to již několikrát slušně upozornila. Oni jí pokaždé vulgárně nadávali a když jim naposledy také odpověděla, tak jí vyhrožovali, že jí nechají zmlátit. Dá se proti takovému hrubému chování nějak bránit?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

dej tam parkovací zábranu a je klid

majsterjoe*
hodnocení

3x

Pochopitelne, Policie, obecni urad, stiznost na jejich chovani.

mkr
hodnocení

děkuji za rady ... nechtěla jsem to řešit až takhle, ale asi není jiná cesta

albatros498022*
hodnocení

3x

Proč řešit přestupek vlastními silami, když si na to platíme státní a obecní policii.

mkr
hodnocení

Máte pravdu... a navíc když se k tomu přidalo to vyhrožování fyzickým násilím...

na to vyhrožování bych použil nahravaci zařízení, nejlíp i s videem.. kdyby náhodou...

doplněno 24.02.13 16:19:

jinak bych se nezvrušoval.. upozornili jste je a pokud vám odpravdu brání ve výjezdu tak bych se vyprdl na nesmyslné debaty s takovými jedinci a rovnou volal policii..

hodnocení

1x

Pokud vám stojí před garáží a brání ve výjezdu, tak volejte policii.

hodnocení

0x

No, s tou policií nevim nevim. Když jsem onehdá skrze ten samý problém volal měšťáky bylo mi řečeno, že pokud nestojí na zákazu, tak s tím nemůžou nic dělat. Policii ČR jsem už radeji neobtěžoval.

(1) Řidič nesmí zastavit a stát:

n) před vjezdem na pozemní komunikaci z polní nebo lesní cesty nebo z místa ležícího mimo pozemní komunikaci,

příště to chce se nenechat odbýt, popřípadě citovat zákon... pokud ani to nepomůže tak myslím že jsou i jiné možnosti jak je přesvědčit.. nebo je taky možnost zavolat nějakemu znamemu co má silnější 4kolku nebo nejlip traktor, lano a auto odtahnout mimo výjezd...to už je ale trochu drastičtější řešení

mkr
hodnocení

Všem vám děkuji za radu... kamarádka mi poslala kontakt na jednoho známého policistu, tak se ho zeptám... děkuji

artik*

a parkují přímo před garáží , nebo naproti . už jednou se to tu řešilo tak jestli to není to samé

mkr
hodnocení

Občas parkují před garáží a častěji naproti. Nicméně mají 4 auta a všechy zaparkovaná na silnici a svůj vjezd k domu mají volný. A ta silnice není moc široká, sotva se na ní vyhnou dvě auta, takže vyjet s combikem je nadlický úkol...

mkr
25.02.13 18:22
hodnocení

nadlidský

Naposledy jsme podobný problém řešili na poradte.cz/...
Návrhů tam bylo dost, nedají se sem všechny zopakovat, doporučuji přečíst tam!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]