Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky sunkovar?

Od: aislim* odpovědí: 7 změna:

Dobry den, chtela bych zacit s domaci sunkou kvuli detem, jake mate zkusenosti? A jaky sunkovar mate?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

albatros498022*
hodnocení

2x

Stačí ten malý co se prodává v domácích potřebách při použití větších je problém zkonzumovat.

aislim*
hodnocení

A vy ho pouzivate,nebo po case uz to cloveka omrzi?A da se treba cast zamrazit?

Zrovna před 2 dny jsme dělali domácí šunku,dáváme ji do tlačenkového střeva, v něm nepraskne a šunka je šťavnatá a chutná.

Nikdy jsme ji nezamražovali, to se pořád ochutnává a ochutnává, až není nic...často jsme ji dělali, když byly děti malé, člověk pak ví, co do ní dal. Doufám, že se mi sem podaří dát odkaz, nám se vždycky povedla a je výborná!

hobby.idnes.cz/...

Tak ať se dílo podaří, dobrou chuť!

doplněno 17.02.13 00:57:

Doplněno: šunkovar máme ten malý z Dom.potřeb, asi 20-letý a pořád věrně slouží. Je na 1 kg masa.

doctor
hodnocení

0x

... tady: poradte.cz/...

hodnocení

0x

Já jsem to zkoušel jednou a ten plastový pytlík kde bylo to maso mě ze spodu praskl a to jsem postupoval přesně podle návodu, takže ta chuť nebyla tak výrazná jako měla být(bohužel).

erik*
hodnocení

0x

my máme starý šunkovar ale nový v dom.potřebách

napster
hodnocení

0x

Také jsme vařili šunku doma a můžu to jen doporučit. Ta šťavnatá chuť masa, to bylo něco-oproti tomu, co dnes koupíme v obchodech. Jen jsme nechtěli sáhnout ihned po nejlevnějším šunkovaru, takže po chvíli hledání na internetu jsme se rozhodli pro tento bytelný: domacisunkovar.cz/... Říkali jsme si, že menší ze dvou nabízených velikostí nám stačí a šunka vždy zmizí do dvou dnů (jsme tříčlenná rodina).
Pro představu přikládám i obrázek šunky-vepřové s medem a ořechy.

Jaky sunkovar?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]