Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štěnice - jak se jich zbavit a co pomáhá

Od: beruska91* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, doma sem objevila stěnice a bohužel si pochutnávají i na mně. Jsem samej kousanec a nevypadá to moc hezky. Nevíte, jak se jich doma zbavit a co by mi pomohlo na ty moje štípance?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Už se to tu řešilo... ;)

poradte.cz/...

drejdl*
hodnocení

0x

Pomůže jen a pouze odborná firma, zabývající se desinsekcí, tedy odhmyzením. Spolupráce s místní pobočkou hygienické stanice (nyní Státní zdrav. ústav) neuškodí, někde bude asi jejich zdroj a ten je nutné sanovat hlavně.

nicknevim*
hodnocení

0x

Musíte to hned začít řešit jinak to bude drsný. Vím o čem mluvím v našem domě se rozmnožily také a bylo to drama. Důležitý je vždy najít jejich hnízdo a to zničit (spálit..vyhodit). Nesnažit se postel vyčistit, desinfikovat atd. Nakonec se stejně objeví znova. I kdyby to byl nábytek za X tisíc nic jinýho s tím neuděláte! Poté koupit agresivní prostředek a tím totálně vystříkat byt od podlahy ke stropu, zabednit ho a na čas odejít ke známým, do penzionu na ubytovnu, do stanu.. :) To je jediná 100% učinná metoda která funguje rychle. Jsou i mírnější metody ale budete se s tím trápit a nakonec stejně uděláte tot. Přeju vám brzký vyřešení problému

doplněno 09.02.13 16:58:

A můžete to zvládnout sama metoda je stejná jako od firmy který akorát zaplatíte. Použijí stejný prostředky. Firma je zbytečná fakt je to tak

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]