Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Varování před studiem MAXX kuchyně

Od: danina* odpovědí: 6 změna:

Zdravím všechny,ráda bych touto cestou každého varovala před kuchyňským studiem MAXX KUCHYNĚ, mají pobočku např. v Průhonicích nebo na Černém mostě. Půl roku od plánovaného dodání kuchyňské linky ji mám neúplnou a s vadami, reklamace je zdlouhavá, nemám vůbec pocit, že by mě brali vážně, a to jistě proto, že jsem celou zakázku musela zaplatit předem, ještě před dodáním. Byla to největší chyba a každého proto chci varovat . Musela jsem si vzít právníka a vše nakonec zřejmě skončí u soudu.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kejki3
hodnocení

0x

poradte.cz/... Stačí použít Google před koupí. Poku není vada odstraněna do 30 dnů, máte nárok na odstoupení od smlouvy.

1357
hodnocení

0x

o firmě MAXX KUCHYNĚ zde: www.kuchyne.bz - děs a hrůza

darek
hodnocení

0x

Take bych rad prispel svou zkusenosti s Maxx kuchynemi do diskuse. Kuchyni jsem u teto firmy porizoval na podzim a jsem s ni spokojeny. Vse probehlo naprosto v poradku, prodejci byli super. monteri v norme a nastesti jsem zadnou reklamaci resit nemusel. Nechapu, proc se podivujete nad tim, ze jste musela platit predem - vloni jsem si koupil novy byt a za vsechno jsem musel platit predem, vcetne bytu. Jinak by mi zarizeni ani nedovezli - prece nebudu resit doplatek s nejakym zavoznikem, to je logicky.

honza123*

Asi to zní divně, ale já se divím za to, že se musí platit předem. Bydlím v malém městě v Jihočeském kraji a když nám dělali na bytě plastová okna, nechtěli ani zálohu i když jsme jim ji chteli dát. Se zaplacením faktury taky nijak nespěchali. S novou kuchyní to bylo skoro podobně (nebyla od MAXXu). Zaplatili jsme zálohu na kuchyň jen 5 tisíc. A až byla kuchyň hotová tak s doplacením se nijak nespěchalo. Kupovali jsme nábytek v několika prodejnách a taky jenom záloha pár korun a doplatek až když jsme to měli doma. Dědovi dělaly různé firmy na baráku nějaké práce a platila se jen záloha na materiál a pak až když bylo hotovo, tak se doplácelo. Teď mi řekněte, jestli je to divné. Doplatky se dají řešit i jinak, než se závozníkem.

beata*
hodnocení

0x
Ahoj, mám podobnou zkušenost. Nejprve velice vstřícné jednání, byli jsme tam několikrát a nakonec jsme se nechali ukecat na předběžném podepsání smlouvy, bylo nám řečeno, že kupní smlouvu můžeme kdykoliv změnit. Bohužel nastali nějaké komplikace a museli jsme od smlouvy odstoupit, poslala jsem výpověď týden po podepsání smlouvy, ale i tak jsme již museli zaplatit storno poplatek ve výši 10% s celkové ceny kuchyně, i když Maxx kuchyně neměli žádné skutečné náklady. Takže se nenechte jen tak ukecat k podepsání smlouvy.

ja68
hodnocení

0x

bOHUŽEL MÁM TAKY NEGATIVNÍ zkušenost, dodali špatný typ osvětlení a poškodili zadní desku při montáži, po 30 dnech od mojí reklamace mi navrhli, abych si pro nové osvětlení sama do Prahy dojela! Po tom, co si za montáž berou cca 20 tis. a celková cena kuchyně je v řádu statisíc, si dovolí říci toto...po mé další urgenci, prý vše vyřídí do 14 dnů, ale s poznámkou, že jsme si tu desku poškodili sami...drzost nebetyčná...no další týden ze slíbené lhůty 14 dnů je pryč, tak předpokládám, že uběhne i ten následující a nebude se taky dít nic. Kdybyste někdo případ hodlal medializovat, ráda se přidám a prozatím radím NEKUPOVAT

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]