Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MAXX Kuchyně - zkušenost

Od: clip odpovědí: 5 změna:

Rád bych se s vámi podělil o hrůznou zkušenost s firmou Maxx kuchyně (jsou v Průhonicích, na Černém Mostě a snad i v Plzni).

V první řadě smluvní proces je velice podivně řešen pouze ve formě papírových formulářů, do kterých prodejce vyplňuje ručně veškeré rozměry, typy, barvy atd. Počítačové vybavení, byť jen pro sepsání smlouvy, zde neznají. Ale dobře, řekli jsme si. Po asi 12 týdnech si s námi domluvili termín realizace a přivezli nábytek a spotřebiče. Druhý den proběhla montáž, která sama o sobě se zdá být dobře provedena, ovšem ukázalo se, že řada věcí chybí - varná deska, dřez, baterie ..., ovšem především pracovní desky byly dodány ve špatné barvě, špatných rozměrech a nedostatečném množství.

OK - pánové slíbili dokončit vše do 10 až 14 dnů - je to prý maličkost! Sepsali jsme reklamaci, kde se vše uvedlo. A od té doby se nic nedělo. Na telefonické urgence byly nulové odezvy, zkrátka nezájem. Po asi 24 dnech jsem jim napsal email, ve kterém jsem oznámil záměr odstoupit od kupní smlouvy, pokud do 30. dne od okamžiku reklamace neuvedou vše do bezvadného stavu. Asi po 3 dnech zavolali, že by tedy přijeli - světe div se - přesně 30. den oné reklamační lhůty.

Tento 30. den přijeli, zjistili, že nemají pracovní desky (resp. jenom jeden kus) a že jsme vlastně tam, kde před měsícem! Já mám tedy torzo kuchyně, zcela nepoužitelné, oni mají 100% ceny. Zaplatil jsem tedy více než čtvrt milionu za něco, co nemohu využívat, brání mi to v nastěhování do nové nemovisti a co nebyla tato firma schopna vyřešit v zákonem stanovené lhůtě.

Sumarizace:
- platí se 100% předem, nemáte následně žádnou páku!
- zajímají se o vás jen do okamžiku, kdy finance poukážete
- všechno vozí z holandska trvá to strašně dlouho
- nulová komunikace, nedovoláte se žádného "odpovědného" pracovníka
- neschopnost vyřešit relativně banální věci
- nedokáží řešit běžné požadavky - například rohy spodních skříněk jsou vždy nevyužitelné!

Zkrátka - rozhodně tuto firmu nedoporučuji!

výtka
Upozornění od sys clayman 15. 07. 2008 16:10:14

jak zní otázka?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

0x
Už ten přístup a způsob jednání na prodejně pro Vás měl být dostatečným varováním. A nikdy neplatit 100% zálohy je snad už samozřejmá věc, zejména, pokud nemáte opravdu dobrá doporučení a firma není jediná na světě, kdo vámi vybraný produkt dodává. Zbavujete se poslední páky, kterou na dodavatele máte a děláte to dobrovolně.
Jako zákazník (nesnáším slovo"spotřebitel") si uvědomte, že jste tím, kdo poroučí, jelikož jste tím, kdo platí.
Děkujeme za upozornění.
Hezký den.
darek

Take ja jsem resil s touto firmou reklamaci desky, ale musim rict, ze vse probehlo v naprostem poradku - nejen vyrizeni reklamace, ale i samotny prodej (mne osobne papirovani nevadi, jsem ze stare skoly) i montaz - tady jsem mel nejvetsi obavy. Asi zalezi, na koho konkretne clovek narazi. Pomahal jsem pred casem dceri vybavovat cely byt a reklamace jsem resil naprosto se vsemi dodavateli, to uz tak patri k mistnimu koloritu. Ale v Maxx kuchyne reklamaci resili ze vsech dodavatelu nejlepe. To takovy developer, ktery byt prodaval, to byla naprosto neuveritelna ukazka arogance a nesolidnosti. Tak bude dcera cely zivot splacet neco, co uz v zivote nikdo neopravi a nenapravi.

mrt*
hodnocení

0x

Mam rovnaku skusenost so spolocnostou MAXX Kuchyne. Objednavku sme robili 02/2008 a stale nemame kuchynsky dres a varnu dosku. Co sa tyka komunikacie tak ta je naozaj nulova - uplny nezaujem o klienta po tom co vsetko zaplati.

Tuto spolocnost nedoporucujem.

mrt*

Zdravim, takze po dlhsom telefonovani sa mi podarilo ziskat kontakt na zodpovednu osobu v spolocnosti MAXX Kuchyne a vyzera to ze riesenie mojho problemu je na dosah. Tym ktory maju problem s dodavkou odporucam kontaktovat osobu s ktorou ste podpisovali zmluvu a nejednat dalej zo servisnym strediskom. Dalsou vecou su navody v ceskom jazyku - tie chybajuce si treba zvlast vyziadat a budu Vam zaslane postou alebo sa mozete dohodnut na prevzati na pobocke spolocnosti.

hodnocení

0x

*nevi*divím se že jste se po pár minutách neotočil na podpadku a sbohem firmo!

*bzum*, moc dobře všichni víte,že: nejvíce se vydělává na lidské blbosti!

a zase na druhou stranu, nikdo vás nenutil s něma něco uzavřít, že?!

ale jste hodní,že jste upozornil ostatní, za toto jste *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]