Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr plastových dveří II

Od: nemec* odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

můj první dotaz je zde poradte.cz/...

nakonec jsme se rozhodli, že vyměníme i zárubně, materiál jsme zvolili plast s ohledem na to, že to budou hlavně užitkové zadní vchodové dveře.

první nabídka RI-Oken za 29tis ale trochu "překvapila"- tak by mě zajímalo, jestli je vůbec reálné rozumně vypadající a rozumně fungující a sloužící dveře sehnat kolem 20tis?

jestli jste někdo řešil podobnou situaci,budu rád za tipy - co jsem tak koukal, tak asi to hodně šroubují dveřní výplně - našel jsem si nějaký akční ceník na výplně Perito a jen výplň klidně kolem 10k

Picasso styl jsem ceníky nenašel

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tom*
hodnocení

0x

Zdravím,

ja jsem taky resil vedlejsi dvere ( vstup na dvur a terasu ).

Zarubne je dobre ze pujdou pryc ty kovove dost promrzají.

Jinak ja jsem zvolil jako vedlejsi dvere plastove balkonove dvere s oboustranou klikou a zamkem FAB a nizkym alu prahem.

Coz v prekladu znamena, ze tyto dvere maji stejne nizky prah jako klasicke vchodove plastove dvere a maji klasickou kliku a zamek jako vchodove dvere. Jsou krasne prosklene takze na chodbe je plno svetla. Dobre izoluji - ja mam 6 komorove s dvojsklem ale muzete mit i 8komorove s trojsklem. A plni naprosto stejnou funkci jako kazde jine klasicke vchodove dvere a cena 10 265kč i s montaži ( ta stala 2000kč). Jinak mam rozmer 95 * 205 a barva orech ( oboustrana )

Tom :)

tom*

Jinak to vypada nejak takhle

Výběr plastových dveří II
tom*

To nejsou samozrejme moje to je jen ukazka jak to vypada :)

nemec*
hodnocení

díky za odpověď - ale celoprosklené nechceme - zadní vchod je schovaný, takže chceme aspoň nějakou úroveň bezpečnosti, což si nejsem jistý, jestli balkonové dveře budou splňovat.

už jsem se smířil s tím, že za 10 ani náhodou, tak doufám, že to samé se nestane se stropem 20tis :)

pokukuju po Porta Doors Roma ve verzi pro domy - tak uvidím, kolik mi nabídnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]