Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výměna plastových oken

Od: asus odpovědí: 4 změna:

Před 14 dny jsem v RD měnily kastlová okna za plastová. 3 sklo s teplým rámčkem. V tuto dobu se mi také začínají mlžit (rosit) skla z vnějšístrany (je po dešti). Ale někdy po dešti nebylo a zamlžily se také. A také těch 5 -10 cm od okraje. Podle přečtené diskuze je to asi normální: poradte.cz/...

poradte.cz/...

To je v pohodě, ale nyní tento problém. Montážní firma nám předala dílo. Po nějaké době jsme okna pečlivě umyli. Při slunečném počasí a dopadu parsků pod nějakým úhlem jsou na některých sklech vidět mapy, šmouhy, otisky. Ale bohužel je to třeba na prostředním sklu, nebo krajním z vnitřní strany. Nebo jsem tam našel i otisk pravidelné mozaiky. Jakokdyby zubů (pásů) třeba z výroby. V jednom skle jsem našel i malou černou tečku a kolem vznikla deformace velikosti hrášku. Myslím si, že jsou špatně vyleštěné, nebo so si o tom myslíte vy? Setkal jste se s tím někdo? Určitě to budeme reklamovat.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tulup7seznamcz
hodnocení

0x

ZDRAVÍM

NEJHORŠÍ CO SE MOHLO STÁT,CO DODAT ZA MÁLO PENĚZ MÁLO MUZIKY,JE TO HODNĚ ČASTÁ PRAXE,BOHUŽEL.

asus
hodnocení

No právě že se nejednalo o málo peněz. Jde o firmu Slovaktual, jednu z největších výrobců plastových oken ve střední Evropě.

tulup7seznamcz
hodnocení

0x

zdravím

vím o koho jde,ale nemůžu posoudit,jenom tolik,že je strašně moc výrobců a od toho se odvíjí i cena,já preferuji okna FENSTAR,zcela bezkonkurenční,samozřejmě tomu odpovídá i cena,máme od nich 10 oken v průběhu 5 roků a nestane se,žeby se některé orosilo a to ani z venku tak zevnitř,ty první jsou stejné jak ty poslední namontované a některé jsou i v extrémních podmínkách,myslím velké teplo a naopak,téměř neuvěřitelné! Co poradit,jedině reklamace!

hodnocení

0x

co tu prosím pořád řesíte! máte několik let záruky, vše co se jeví v nepořádku řeště v rámci záruky. To chce klid. Pár týdnů okna sledujte a pak to sepiště a udělejte reklamaci. Jak jednoduché. Pokud nebude zhotovitel reagovat,obraťte se ne ČOI.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]