Nejste přihlášen/a.
Před 14 dny jsem v RD měnily kastlová okna za plastová. 3 sklo s teplým rámčkem. V tuto dobu se mi také začínají mlžit (rosit) skla z vnějšístrany (je po dešti). Ale někdy po dešti nebylo a zamlžily se také. A také těch 5 -10 cm od okraje. Podle přečtené diskuze je to asi normální: poradte.cz/...
To je v pohodě, ale nyní tento problém. Montážní firma nám předala dílo. Po nějaké době jsme okna pečlivě umyli. Při slunečném počasí a dopadu parsků pod nějakým úhlem jsou na některých sklech vidět mapy, šmouhy, otisky. Ale bohužel je to třeba na prostředním sklu, nebo krajním z vnitřní strany. Nebo jsem tam našel i otisk pravidelné mozaiky. Jakokdyby zubů (pásů) třeba z výroby. V jednom skle jsem našel i malou černou tečku a kolem vznikla deformace velikosti hrášku. Myslím si, že jsou špatně vyleštěné, nebo so si o tom myslíte vy? Setkal jste se s tím někdo? Určitě to budeme reklamovat.
zdravím
vím o koho jde,ale nemůžu posoudit,jenom tolik,že je strašně moc výrobců a od toho se odvíjí i cena,já preferuji okna FENSTAR,zcela bezkonkurenční,samozřejmě tomu odpovídá i cena,máme od nich 10 oken v průběhu 5 roků a nestane se,žeby se některé orosilo a to ani z venku tak zevnitř,ty první jsou stejné jak ty poslední namontované a některé jsou i v extrémních podmínkách,myslím velké teplo a naopak,téměř neuvěřitelné! Co poradit,jedině reklamace!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.