Nejste přihlášen/a.
dobrý den, chtěl bych se zeptat na mlžení /rosení/ plastových oken, před cca. měsícem jsem vyměnil kastlové okna za plastové.
z venku je zabarvení skla zrcadlové, zevnitř normální pohled, začala se mě mlžit vnější strana oken /z venku/, v místnostech je sucho, žádné stavební úpravy,ani z venku žádné stavební úpravy. Děje se to po dešti, cca. po 2 hodinách po dešti se okna zamlží, až na ně zasvítí slunko, tak se odmlží, někdy se to stane i když neprší. Na dotaz firmy, která mě okna prováděla, jsem dostal odpověd, že, čím je lepší sklo, tak se to za extrémních podmínek /vlhkosti/ může stát, tak bych se chtěl zeptat na váš názor, popř. poradit.
Předem děkuji, Dvořáček
jen bych doplnil raadka. Je nutné stále větrat. Při výměně oken dojde k úplnému utěsnění. Stará okna ventilovala vzduch přirozeně a ani jste to třeba nevnímali, ale plastová okna jsou těsná a musí se stále větrat, třeba na mikroventilaci. jirikovovideni.eu/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.