Nejste přihlášen/a.
Tomáši, to snad nemyslíte vážně. Vy ani nevíte co chcete. Na takový domek-dílnu musíte mít ohlášení a projekt. Nejnižší cena je co?
Jako že postavíte slabou stěnu, bez tepelných izolací, atd...
Postavit dřevostavbu samozřejmě lze, z ytongu theta bez EPS lze taky. Již z tohoto je jasné, že tomu nerozumíte. Páč kdybyste napsal, že chcete jen slabý porobeton se silným polyšem, tak je to první krok k levné stavbě.
střecha OSB je možná, ale nikoliv jen s pískovanou lepenkou...
rád poradím, pokud máte trošku reálné představy..
doplněno 08.01.14 21:38:asi bych postavil jednu malou "boudu", pak další, a další,, a spojit je k sobě...
Při stavbě takového "domku" bude nejdražší "ohlášení stavby" a stím spojený projekt.
Proto zvažte zmenšení stavby tak aby jste se vešel do limitu 16m2.
Ostatní už bude taková třešnička na dortu.
Jinak například to lze stavět takto:
zvažte zmenšení stavby tak aby jste se vešel do limitu 16m2Jak se prijde na tech 16m2? Myslel jsem, ze je to 25m2 ( zakon)
To se týká jakékoli stavby do 16m, která nepotřebuje kolaudaci. Pokud tam bude chtít udělat lakovnu nebo nějakou jinou náročnou/komerční dílnu tak samozřejmě mu to nepomůže.
Ale na normální domácí dílnu zcela bez problémů.
doplněno 09.01.14 11:34:Omlouvám se, ale je to opravdu 25m2... čerpal jsem špatné info ze starého zákona.
luke237, mimo téma. jak to uděláte, že zde umístíte slovo s odkazem na nějaké stránky. Můžete, prosím, přesný postup pro laika, jako jsem já,
Děkuji
Hlavne ze vam to funguje! Nikdo neumi vsechno. Proto sem chodime, abychom se neco dozvedeli a naucili
Tesim se na vase odpovedi, ktere jsou vzdycky plne zajimavych informaci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.