Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ložnice v patře nad vchodem vs hluk

Od: janisis* odpovědí: 5 změna:

Prosím poraďte jak na hluk v nově zrekonstruované ložnici v 1. patře nad vchodovými dveřmi?Máte někdo zkušenost?Místo koberce jsme udělali plovoucí podlahu a je vše slyšet, BRANo na vchodových dveřích v podstatě nefunguje, sousedky chodí se psem v 5 hodin ráno, šílenost...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nedávno jsem zde také řešil problém s hlukem v paneláku. Jestli chcete, můžete se podívat zde: poradte.cz/...

lidka*
hodnocení

0x

Mám úplně stejný problém. Jenom s tím rozdílem, že mám ložnici a i postel u zdi chodby se vchodovými dveřmi. Jo a také občas trpím, i když mám fakt dobré spaní. Ale doufám, že si na ty rány zvyknu, stejně jako třeba na vlak apod. A je pravda, že už mě to skoro po roce tolik nevadí. Uvažovala jsem o Branu, ale zase mám obavy, jestli by občas nezůstaly dveře nezavřené. A v tom vidím problém větší. Také jsem uvažovala o nějakém těsnění, že by to ztlumilo. No a třetí možnost je s tím, kdo práská dveřmi - promluvit. Ale toho se také trochu bojím, aby to nějak nepokazilo dobré vztahy, které považuji za moc moc důležité*vtip*

technikjirik*
hodnocení

0x

Zvuk z chodby se nese po konstrukci přímo od zdroje. Aby jste alespon částečně odstranili hluk od dveří, museli byste oddělit rám dveří od stěn... nebo po celém bytě včetně stropů vylepit polystyrenové desky...

hodnocení

0x

Opravit (nebo seřídit) samozavírač.

janisis*
hodnocení

Díky za odpovědi já právě taky doufám že si zvyknu jako jsem si zvykla na výtah, topení atd..ale ještě jsme uvažovali o koberci na plovoučku uvidíme do budoucna...

Koupili jsme těsnění do dveří pod námi - jsou tam dvoje, vchodové a pak k výtahu..ale nějaký dobrák to strhává - asi mu to moooc vadí:-úHolt lidé jsou různí*blee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]