Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďte jak na hluk v nově zrekonstruované ložnici v 1. patře nad vchodovými dveřmi?Máte někdo zkušenost?Místo koberce jsme udělali plovoucí podlahu a je vše slyšet, BRANo na vchodových dveřích v podstatě nefunguje, sousedky chodí se psem v 5 hodin ráno, šílenost...
2x
Nedávno jsem zde také řešil problém s hlukem v paneláku. Jestli chcete, můžete se podívat zde: poradte.cz/...
0x
Mám úplně stejný problém. Jenom s tím rozdílem, že mám ložnici a i postel u zdi chodby se vchodovými dveřmi. Jo a také občas trpím, i když mám fakt dobré spaní. Ale doufám, že si na ty rány zvyknu, stejně jako třeba na vlak apod. A je pravda, že už mě to skoro po roce tolik nevadí. Uvažovala jsem o Branu, ale zase mám obavy, jestli by občas nezůstaly dveře nezavřené. A v tom vidím problém větší. Také jsem uvažovala o nějakém těsnění, že by to ztlumilo. No a třetí možnost je s tím, kdo práská dveřmi - promluvit. Ale toho se také trochu bojím, aby to nějak nepokazilo dobré vztahy, které považuji za moc moc důležité![]()
Díky za odpovědi já právě taky doufám že si zvyknu jako jsem si zvykla na výtah, topení atd..ale ještě jsme uvažovali o koberci na plovoučku uvidíme do budoucna...
Koupili jsme těsnění do dveří pod námi - jsou tam dvoje, vchodové a pak k výtahu..ale nějaký dobrák to strhává - asi mu to moooc vadí:-úHolt lidé jsou různí![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.