Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaká vybrat střešní okna

Od: flase odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

poprosil bych o Vaše názory ohledně zvolení kvalitních střešních oken. Plastové či dřevěné, dvojskla nebo trojskla, výrobce popř. včetně dodavatelské firmy, osobní pozitivní-negativní zkušenosti atd.

Předem děkuji Všem

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

1) Kvalita a špička na trhu je Velux

2) Plastová nejsou, jen poplastovaná. (složení je stále dřevo jen je potaženo 2mm silným plastem)

3) dvojskla či trojskla je třeba dle ostatních izolací a oken.. já zastávám rozhodnutí i podle věku stavitele..upřednostnuji zasklení ...65

velux.cz/...

4) montážní firma dle Vašeho bydliště, pokud jste z Pardubic, tak ...můžu dodat několik firem...

flase
hodnocení

Zdravím,

ostatní okna máme ve standardu 3skel a je tomu přispůsobena i izolace domu, jen mě napadlo, jestli to má význam i v relativně menší ploše střešních oken volit 3skla.

Jsem z okresu Třebíč a co se týká věku stavitele,asi si sedím na vedení,ale nechápu*nevi*Nicméně 27 let a už se nemůžu dočkat objasnění*smich*

Díky*smich*

falsetakže již nepochybuji o vhodnosti trojskel, s předokení žaluzií.

Věk je důležitý, páč starší občan nemá tolik peněz a zadlužení se obává, taky tak dlouho tu kvalitu neocení.

mladší občan, lépe sežene peníze, třeba zadluží a dlouho si bude uužívat konfortu i za 15 let..

Stačí takto?

lolaprasatkova
hodnocení

0x

dřevěné velux, až je koupíte ještě jednou je nalakujte. Jsem stavař vím o čem mluvím.

hodnocení

0x

Jak napsal Milan - Kvalita a špička na trhu je Velux, ale já bych přidal ještě ROTO. Já se rozhodoval mezi těmito dvěma a vybral jsem ROTO jen kvůli kování a klice. U Veluxu se mi ten systém prostě nezdál. S Rotem jsem velice spokojen a jelikož jsem to řešil před třemi roky, mám dvojsklo, dnes bych koupil o něco větší rozměr s trojsklem.

doplněno 14.08.12 10:53:

ještě doplním, určitě vybrat okna se zateplovací sadou!

flase
hodnocení

Moc děkuji za źa radu.

mikesdh
hodnocení

0x

Já bych si vybral takový, aby mě těma oknama nechcalo dovnitř.

flase
hodnocení

Kéž by bylo na světě méně lidí jako Ty, kteří se snaží zviditelnit svojí hloupostí.

kato*
hodnocení

0x

Hele, něco na tohle téma už proběhlo: poradte.cz/...

doplněno 14.08.12 22:18:

A mně se zdají dobrá tyto v poměru cena/výkon.-STAVITEL TEORETIK-

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]