Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poprosil bych o Vaše názory ohledně zvolení kvalitních střešních oken. Plastové či dřevěné, dvojskla nebo trojskla, výrobce popř. včetně dodavatelské firmy, osobní pozitivní-negativní zkušenosti atd.
Předem děkuji Všem
1) Kvalita a špička na trhu je Velux
2) Plastová nejsou, jen poplastovaná. (složení je stále dřevo jen je potaženo 2mm silným plastem)
3) dvojskla či trojskla je třeba dle ostatních izolací a oken.. já zastávám rozhodnutí i podle věku stavitele..upřednostnuji zasklení ...65
4) montážní firma dle Vašeho bydliště, pokud jste z Pardubic, tak ...můžu dodat několik firem...
Zdravím,
ostatní okna máme ve standardu 3skel a je tomu přispůsobena i izolace domu, jen mě napadlo, jestli to má význam i v relativně menší ploše střešních oken volit 3skla.
Jsem z okresu Třebíč a co se týká věku stavitele,asi si sedím na vedení,ale nechápuNicméně 27 let a už se nemůžu dočkat objasnění
Díky
Jak napsal Milan - Kvalita a špička na trhu je Velux, ale já bych přidal ještě ROTO. Já se rozhodoval mezi těmito dvěma a vybral jsem ROTO jen kvůli kování a klice. U Veluxu se mi ten systém prostě nezdál. S Rotem jsem velice spokojen a jelikož jsem to řešil před třemi roky, mám dvojsklo, dnes bych koupil o něco větší rozměr s trojsklem.
doplněno 14.08.12 10:53:ještě doplním, určitě vybrat okna se zateplovací sadou!
Hele, něco na tohle téma už proběhlo: poradte.cz/...
doplněno 14.08.12 22:18:A mně se zdají dobrá tyto v poměru cena/výkon.-STAVITEL TEORETIK-
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.