Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,prosím
může někdo poradit co s polystyrenem kterým jsou obloženy domácí spotřebiče máme toho asi30 dvou metrových krabic od ledničky děkuji.
Je mnoho způsobů, ale sděím jak to dělam (dělal) já.
Dříve pracně nadrtil a použil jako izolaci. Dneska je normálně naložím do auta a zejedu ke žlutému kontejneru. Že toho máte hodně? Tak je to na delší ježdění, taky se to nenahromadilo za jeden den.
Ten nápad s rozpuštěním je docela dobrý.Ovšem co pak s tím?Rozhodně do 1 l acetonu,nebo 1 l toluenu se toho vejde hodně.Po rozpuštění a přídavku asfaltové penetrace s tím lze natřít a izolovat základovou desku domu.Také natřít dřevostavbu. a podobné aplikace.
JABRAKA
Není dobrý. Já to zkoušel. Zbyla mi tu lednice bez trubek a agregátu. Na tu jednu lednici nestačil ani litr a půl acetonu. Vzdal jsem to.
To je kupa jak sviňa. To jste koupili 30 lednic kvůli krabicím?
V praze i jinde fungujou žluté kontejnery na plast i sběrné dvory (zadarmo na OP) na tříděný odpad, odkud jste?
Žlutá popelnice nebo rozdrtit a nasypat na trámy . Podat si inzerát někdo by to mohl vzít jako izolaci půdy .
Zkus zavolat do nejake betonarky do urcitych smesi se polystyren pridava mozna to vezmou a nebo to pres noc ztopit v kamnech...
Ty kamna bych vyloučil - nejsem debil, zkoušel jsem to kdysi dávno, je z toho smrad a teplo žádný, dneska bych si za podobný pokusy dal do držky. Medwede, za tu radu to zkus taky...
Promin hope tohle byla tezka ironie je videt ze do drzky jsis dal asi moc a nechalo to nasledky na tvem mozecku!
do betonárky vozí v cisternách a je již nadrcený s tím topením bych to ani nezkoušel i když spálit se dá cokli
Dá se to nadrtit obyčejnou vrtačkou s ocelovým drátěným kotoučem na odstraňovaní rzi (stojí do 100kč). Na netu najdete spoustu lidí, kteří prodávají právě nadrcený EPS. Zkuste se jim ozvat, jestli o to nemají zájem, protože to oni přesně vyhledávají.
ovšem lámáním vznikne 40 krabic, a neskutečný bordel. Tazatel má problém se zbavit 30 krabic.
Obávám se, že nic lepšího než sběrný dvůr není, když to nikdo na inzerát nechce gratis. Nebo každý den, cestou do práce (na nákup, do kina) vzít jednu desku k malému kontejneru. Ty ovšem vyváží tak jednou týdně ... taky nic moc.
pokud jim to když maj zavřeno nejlépe za tmy postavíte ke vchodu tak aby vás nikdo neviděl rádi to vemou vše
běžná praxe v mnoha městech město je totiž rádo že se jim to neválí u popelnic či někde v pangejtu a bez problémů si to ráno po otevření převezmou a uklidí
Dát inzerát.Někdo by to rád na zateplení.I pod podkladní beton na podlahy se hodí pokud to není moc profilované.Z dotazu a nožství jsem nabyl dojmu,že jste asi prodejce elektra.A pokud by jste takové množství odvezl do sběrného dvora tak musíte doložit,že nejste podnikatel aby jste za to nemusel platit jako za odpad.
nekomu by se mohl jiste hodit na zatepleni,treba u zvirat apod.dejte do vivesky inzeratmjistecse toho zbavite.hned bych si vzala,kdybych vedela ze jste z blizka-okr,Semily.Take vcelarum nabidnoutmjestli by nechteli na zatepleni ulu.
acenton není dobrá volba zkuste dát inzerát a když nic tak to rozvést po těch kontejnerech jeto normální tříděný odpad
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.