Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
máte někdo zkušenosti s přístrojem na výrobu sodovky SODASTREAM? Jaké jsou na to ohlasy? Jsou různé typy? Které řetězce pak vyměňují bombičky? je možno používat obyčejný sirup? Prostě jak jste s tím spokojeni?
S tímto výrobkem jsem naprosto spokojen.. Obyčejné sirupy jsem nikdy nezkoušel. Existují sirupy různých druhů s orientační cenou 110 Kč.
Jednou za 2-3 měsíce vyměnuji bombičku v Globusu za 200 Kč.
Naprostá spokojenost..
Dobrý den,
sodastrem je obyčejná sodovka, tak do toho můžete nalít cokoliv, originál sirupy se mi zdají trochu předražené, ale třeba cola chutná prakticky jako originální cola a přitom vyjde o něco levněji, bombičky i obvikle mění všude tam, kde prodávají sostremy a sirupy za cca 200kč. Z jedné bombičky při maximálním sycení, se udělá asi 60l, tak při použití obyčejných sirupů, to vyjde docela levně a hlavně je soda z čerstvé vody a nikoliv balené o pochybné kvalitě.
Rekl bych, ze celkove Sodastream je draha varianta piti, ale kazdy ma sve chute a moznosti. Nekdo je zastance, jiny zase odpurce, v mem pripade mi staci sirup a voda z vodovodu (v Brne ji mame dobrou). Zkousel nekdo pocitat na kolik tedy vyjde treba pullitr tohoto napoje s originalnimi surovinami + cenou pristroje?
Kdybych neměl furt problémy s výdrží těsnění poradte.cz/... tak mě to furt vyjde na třetinu, možná ještě míň.
Nemam to rad, objem lahve je prilis maly. Denne vypiju tak tri litry sodovky a mam ji rad studenou z lednice. Objem nadoby na sodovku 0.9l je pro me naprosto nedostatecna, protoze to bych si ji musel bud delat nekolikrat a prelit do pet lahvi a dat do lednice, nebo si koupit 3 originalni nadoby... Z tohoto duvodu pro me nepouzitelne.
Jsem na tom podebně, vypiju denně 4 - 5 litrů vody. To znamená, že pokud tu někdo napsal, že bombičkaa vydrží na 60 litrů, tak po 12 dnech mohu kupovat novou. A to nepočítám, že by pila manželka a děti. Takže 3x za měsíc nová bombička... to se vyplatí. Zlatá voda z vodovu a šťáva. Stejně jsou bublinky hnusný a krká se po nich
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.