Nejste přihlášen/a.
potrebuju poradit jak nastavit termostat. prestalo mito topit a nevim si stim rady. diky za odpovedi.
Miloši, tady máte i odpověď na vaši otázku: poradte.cz/.... proč projít alespoň základní školou. Já mám ekonomické vzdělání, ale přesto dokáži nastavit termostat podle mých potřeb. Takže doufám, že máte uložený návod, jak nastavit potřebné údaje. Jestli nemáte návod a ovádáte počítač, tak byste si měl poradit i termostatem. Určitě tam máte tlačítka na nastavení dat a i teploty. A samozřejmě i tlačítko na potvrzení nastavených hodnot. Teď mne napadlo - nemáte náhodou vybité baterky na termostatu? Jinak by to asi chtělo vložit fotku termostatu, nebo alespoň značku.
Týká se vaše otázka pokojového termostatu a nebo ventilu přímo na radiátoru? Já neznám přesné odborné názvy - tak odpovídám na nastavení pokojového termostatu. Nastavení ventilu u radiátoru snad není žádný problém - od modré značky k červené a od 1 do 4 - tuším, že tam víc čísel není. :D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.