Nejste přihlášen/a.
Poraďte prosím jak otevřít vntřní dveře.Zasekla se zřejmě střelka nebo jak se to jmenuje.Je to spojené s klikou,ale na zmačknutí kliky nereaguje.Díky za radu.
Já v tomhle případě sundávám štítek, pod ním rozvrtám jak dveře tak zámek a střelku vyšťourám. Po otevření a výměně zámku schová vzniklou díru vrácení štítku. Mnohokráte s úspěchem vyzkoušeno. Když se daří práce na púl hodiny, když se nedaří klidně na celý odpoledne. Ale na dveřích a ani na futru nezůstane žádná díra, nikde není nic vidět.
Přečetla jsem si to ráno a jelikož vím, že to manžel řešil už 4x tak jsem čekala až příjde domů. No tak vám mám říci, že jak kdy, někdy prý stačí prudce klepnout na kliku a pokud je prostor tak to vypadne, někdy za pomoci drátu ale zase musí být prostor a netěstit dveře-futra, nebo vyvrtat díru do futer v místě západky a tu něčím vystrkat ven. Pokud jde o ohrožení života tak rozstřelit a zásahovka prý používá beranidlo. Odšroubovat kliku a kryty zámku vám nic nepomůže.
JEdnou se mi t take prihodilo a myslim, ze tam byla mezera, kterou jsem protahl kousek neceho a prerazil jsem jazycek kladivem. byl to stary zamek a jazycek z litiny, takze krehky. Ale temer jiste na to bude nejaka sofistikovanejsi metoda
Já jsem to řešil tak, že jsem tam nasoukal kartu (takovou tu věrnostní) a od shora dveří jsem kartu která je šikmo sunul směrem dolů a světe div se střelka zalezla a otevřelo se. Otázkou je kolik tam zůstává volného místa mezi rámem a dveřmi. Oddělaná klika je vhodná pro lepší přístup, ale mělo by to jít i bez toho. Jen to chce mít holt pevný úchop.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.