Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co na vnitřní stěny

Od: jarm® odpovědí: 3 změna:

Hledám levné řešení obkladu stěn. Stěny jsou umakartové s mírným obloukem. Potřebuji tedy něco ohebného.Jedná se o interier naší mobilní chalupy Umakart je již moc letitý, popraskaný. Chci se pustit do kompletní renovace a hlavně modernizace. Děkuji za nápady.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Koukala jsem na príma desky na obložení v OBI. A když jsem na to sáhla, zjistila jsem, že je to z nějaké hmoty. Bylo to lehké, široká barevná škála, omyvatelné,ohýbalo se to. Zakončovací lišta taky u toho byly. Bylo to levné. Paráda! ;) Já jsem měla přívěs vytapetovaný textilem.

pt®
hodnocení

0x

" jarm", co takhle PVC, nemusí být silné tloušťky, ale s pěkným designem. Bývají i ve výprodeji PVC se vzory, které se přestaly vyrábět. Nevím zda to chcete do prostoru k obývání, potom třeba použít lepidlo na obkladačky, nalepit síťovinu a přeštukovat a vymalovat. Možná poradí další. - stařenka

doplněno 27.09.11 12:42:

Ještě jak píše "babkazov", desky Atibiti:

poradte.cz/...

veverkaterka*
hodnocení

0x

Dobrý den, když jsme na chalupě řešili rekonstrukci stěn tak jsme se s manželem rozhodli pro vytapetování. Vybrali jsme si moderní vinylové a vliesové tapety a jsme moc spokojení. Pokoje teď vypadají útulněji. Velký výběr jsem našla na stránkách www.topdeco.cz a mají je tam i vyfocené. A hlavně jsou tam tapety co mají dlouhou životnost... Nevím teda jak je to u Vás s podkladovou stěnou ale myslím si, že úprava stěny není tak nákladná a můžu říct že to opravdu stojí za to;)

Krásný den:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]