Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedávno jsem se přestěhoval do nového bytu, chtěl bych si zde vymalovat, protože stěny jsou bledé, osvětlené od sluníčka apod. Můžete mi prosím říct jak to mám udělat? Nikdy jsem to ještě nedělal, tak bych se chtěl zeptat na vaše zkušenosti. Jde mi o to, jak se zdi odmašťují, zda je vůbec odmašťovat, popřípadě jaký je postup při malování, chtěl bych to nejdříve překrýt bílou barvou a pak někde umístit nějaké barevné prvky, ale nevím přesně jak mám postupovat, předpokládám, že jeden váleček mi asi nevystačí... Děkuji vám všem moc za rady
Tak tento problém jsem před nedávnem úspěšně vyřešila a na konci vlákna jsem shrnula vše podstatné. Bylo to právě pro další zoufalce jako jsem já, kteří stojí před problémem jak vymalovat. Je tam i fotka výsledku mého snažení, není třeba se něčeho obávat. Přeji hodně úspěchů. Patronka
dobrý den, děkuji vám za vaši odpověď, musím říct, že výsledek opravdu stojí za to, mohu se zeptat, jak dlouho taková místnost schne? Děkuji
doplněno 21.05.11 12:30:Ještě se chci zeptat, když chci malovat i barevně, mám nedříve celé omalovat bílé a na to barevnou, nebo bíle jen tam, kde potřebuji a barevně také?
Schnulo to v řádu hodin, vždycky jsem si stačila akorát tak odpočinout. Jenže můj pokoj byl velký, takže se dalo postupovat po částech a protože už nejsem nejmladší pokračovala jsem rozhodně pomaleji. Taky se v té době ještě topilo a stačila jen jedna vrstva. Nejsem si jista, jestli jsem v původním shrnutí uvedla všechny potřeby, takže jsem měla : 2 velké válečky ( na bílou a na barvu), 1 malý váleček, štětec malý a zárohák, 2 misky na barvu ( možno hranatý kbelík s mřížkou ), špachtli, lakýrnickou pásku, tužku, sádru a dál nevím. Na odkládání malého válečku a štětců jsem si udělala nádobku z PET láhve a zavěsila jsem ji ze strany na štafle. Patronka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.