Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.Mám dotaz.Soused si rozdělil zahradu plotem aby mu po celé neběhal pes.Musí mít na to nějaké povolení nebo ohlášení? Děkuji.
Dobrý den. Zde je naprosto jednoznačně nutné rozlišit, zda se jedná o stavbu, nebo ne. A opět, když se bude jednat o stavbu, tak jestli to stačí nahlásit, nebo jestli bude potřeba stavební povolení, či rozhodnutí o umístění stavby. Ale mě ten dotaz příjde jaksi divný a zavání z něho jakási pachuť. Vám ten plot vadí? Nebo Vám vadí, že to soused s Vámi nekonzultoval? Nebo hledáte na souseda bič? Ale ať jsou Vaše pohnutky jakékoliv, všechno by mělo odpovídat zákonům. A jestli to odpovídá, nejlépe posoudí pracovník stavebního úřadu. Od toho tam dokonce je. S pozdravem Laďa
Jéjda, dneska se na to taky chystáme...jen je mi záhadou, proč bych o tom měla informovat sousedy?Myslím, že soused nedělá nic proti zákonného, plot přece není stavba, na kterou je třeba povolení...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.