Nejste přihlášen/a.
Nemáš tak docela pravdu, u plotu stačí většinou ohlášení. Ale záleží na místních podmínkách. Pokud se podaří tazateli narazit na blbce, je v háji, protože není nic horšího, než blbec, který má moc.
Hezký den.
Ahoj,
ploty jsem začal řešit asi před 1/2 rokem.
Zavítal jsem tedy na stavební úřad, kde mi sdělili, že na plot, který hraničí s obecním pozemkem musí být stoprocentně stavební povolení, tzn. i projekt od projektanta s razítkem atd.. Na plot, který sousedí s jinými fyz. osobami stačí dohoda a ohláška.
Doporučoval bych proto zavítat na stavební/obecní úřad a domluvit se s nimi. (Na mojí námitku k tomu, že budu platit za projektanta a stavební povolení peníze a že si myslím, že to celé je zhovadilost mi ten strejda na úřadě řekl, že to je prostě zákon. Že jim ale společně s obcí je jedno, co si tam uděláme, takže nic nevidí a neslyší.
Nevím, co se ale stane, když mě potom nějaký "hodný" soused někde oficielně zase napráská...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.