Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pokuta od ČKP

Od: psalomon* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

obracím se na vás s mým problémem s ČKP.Koupily jsme havarované auto od pojištovny totální škodu v roce 2009.Původní majitel vozidlo na nás odhlásil a zrušil pojistku.Vozidlo se cca 3 měsíce opravovalo a následně bylo řádně prihlášeno a sjednádo povinné ručení.

ČKP nás obeslala dopisem ve kterém chce doplatit i s penále 3 měsíce kdy auto nebylo pojištěné.Nevím jestli oprávněně,protože vozidlo se po tuto dobu nacházelo v soukrommém areálu servisu a opravovalo se po totální škodě,vše můžu doložit fotodokumentace,zápis od pojištovny apod.

Prosím o radu pokud máte podobnou zkušenost nebo je zde nějaký odborník na právo ohledně povinného ručení.

Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
nic jednoduššího, nastudujte předpis 168/1999, §1, odst.2. a máte jasno. Pokud přesto nebude vše jasné, ozvěte se na ICQ 55180641. skype: milancukrar, pošlu vzory odpovědí a pokyny... Samochvále smrdí, ale občas mě i lidi pochválí...nebo je zde nějaký odborník na právo ohledně povinného ručeníto jsem já výsledek... díky za rady, vyřešeno - případ ukiončen S.T.doplněno 24.03.12 12:12: tak se ozvěte: 603 902 651 ICQ 55180641 skype: milancukrar mailto: milan.cukrar@volny.cz
psalomon*
hodnocení

Děkuji za odpověd,přepisu 168/1999 moc nerozumím,ICQ nenám chtěl bych vás požádat o radu tady jedná se o auto od rodičů a rád bych jim pomohl.Vám bych byl moc vděčný a rád vás doporučím.

Děkuji

buss
hodnocení

0x

Jenomže ČKP to ani moc nezajímá, kde to bylo, podle zákona má u neprovozovaného (dočasně) nastoupit depozito.

bussi, opět udělám vyjímku a sdělim vám.

ČKP musí zajímat, zdali vozidlo bylo provozováno, či nikoliv. depozit jí nepřísluší hodnotit.

"kde to bylo, podle zákona má u neprovozovaného (dočasně) nastoupit depozito." ano to máte pravdu, ale pak musíte vysvětlit co je lepší porušit...(vymluvit se na porušení!)

přeji krásný víkend.

ben*

nebuďte líný a přečtěte si předešlé příspěvky! už se to tu asi 100x řešilo!

psalomon*
hodnocení

kde je najd rád si je přečtu.

Děkuji

cyril*

Podle čeho usuzujete, že je "milancukrar" líný?

zdravím sousede, vždyť víte, že myslel tazatele, jen to hodil pode mně...

(Jídlo došlo, zítra nemám co jíst.)

ben*

samozřejmě jsem myslel tazatele! jinak pan milan má můj obdiv*palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]