Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny.
Je tu zase problém s ČKP.Díky těmhle stránkám jsem se toho hodně dozvěděl a pochopil oč vlastně jde.Za to moc děkuji.
Teď k problému.Koupil jsem auto,nelíbilo se mě že bylo v minulosti bourané,technický stav nebyl zrovna OK a motor už také nebyl z rovna v kondici.Tak jsem se rozhodl pro renovaci a opravy aby bylo vozidlo po technické stránce v pořádku.(už jen kvůli svému bezpečí)Vozidlo jsme rozebral ještě v době než mě přišel TP.Vozidlo jsme sprovoznil asi po necelých třech měsících.Netušil jsem že jsem povinný auto uložit do depositu.(Ale zase podle nastudování zákona.Jsem nemohl auto uložit proto že auto bylo v polopřevodu)Když jsem obdržel obsílku od ČKP.Divil jsem se.Napsal jsem jim tedy doporučený dopis s vyjádřením a čestným prohlášením.Že jsem vozidlo neprovozoval,z důvodu špatného TS a nebylo na místě veřejně přístupném.Nechal jsem to i podepsat svědky. Asi po měsíci mě přišla zase pošta :-/. Že, cituji -Bohužel Vámi tvrzené skutečnosti nebyly pro uvedené období potvrzeny ani nemohly být akceptovány- :-/ nechápu to Co by jste ještě radili?Já už nevím
Myslím, že jestliže jste to tady četl není víc co dodávat. To s kým máte tu čest jste již zjistil a nyní se musíte rozhodnout : mít pokoj a zaplatit ( což já zásadně nedoporučuji! ) anebo s nima bojovat! Bohužel se u nás musí bojovat za pravdu a hájit se jako zločinec ! Pryč s nima jako s tou zavšivenou vládou!
Asi nejvíc mě na tom " pekáči " štve, jak lžou! Oni prověřili? A co vlastně prověřujou! Já bych napsal co ale to bych byl tak sprostý, že by to tento server nemusel rozdýchat. Jsem z toho dnešního 15.3. tak trošku rozjetej. Oni patří také na ten seznam spolu s exekutory do té Holešovické výzvy!
sonnygti, kdybyste lépe studoval, tak byste zjistil, v §15 i to, když nemůžete dát značky do depozita. Ale to nic. To že Vám ČKP sdělila, to co sdělila je z jejího pohledu asi OK. Páč dobrovolně přijít o peníze nechce..
Jeden z Vás přijde o peníze, bude to ten, kdo to vzdá nejdříve...
Provozoval jste vozidlo podle §1 odstavce 2, zmíněného zákona?
Myslím si že vám zřejmně nerozumím.Za což se omlouvám.Pokud se jedná o provozování vozidla.Neprovozoval jsem ho po pozemní komunikaci aniž bych neměl PR.Vozidlo když jsem kupoval,mělo ještě povinné ručení od předchozího majitele a když jsem jel na evidenční kontrolu.Bylo asi týden pojištěno.
to já Vás chápu, ale tu dobu co jste něměl pojištění, bylo v garáži a opravovalo se. Ale čkp to neví a nevěří Vám, vyhraje ten, kdo přesvědčí toho druhého...
Tak já jim mohu doložit klidně 10 svědků a pokud bych opravdu zapátral v Počítači.Našel bych i fotky,kdy auto procházelo renovací.Ono když o tom tak člověk přemýšlí.A znal by zákony.Nebo měl čas si je číst.(bohužel v mém případě čas nemám) Tak jako pokud napíšou že mí svědkové jsou nevěrohodní.Třeba by šlo i o uražku na cti,nebo o pomluvu.Plácám tu asi nesmysli a mimo téma.Ale v tomhle státě je tu opravdu vše možný.A ještě jedno mimo téma.Je v zákoně nebo nějak ošetřené to, že mužou nakládat s Osobními udaji?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.