Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Již jednou jsem tu psal že se mi občas rozsvítí kontrolka motoru a spustí se ventilátor ...dnes se mi to stalo za jízdy na křižovatce a když jsem chtěl přidat plyn tak se motor začal dusit. Chci se zeptat jestli na to může mít vliv špatné těsnění u víka ventilů (prosakuje olej) nové těsnění už jsem obědnal. Taky poslední dobou hůř startuje škube motor ale po pár vteřinách je zase vpohodě.
Předem díky za rady
doplněno 30.01.12 19:15:Omlouvám se zapoměl jsem...je to Daewoo nexia 1.5
Prosím tě, napiš o jaký vůz a s jakým motorem. Pokud má pal. počítač tak načíst závady. Může to dělat čidla teploty a čidlo na chladiči, popřípadě vadný termostat, který otvírá hodně pozdě. Těsnění pod hlavou by taky chtělo skontrolovat, zda není olej v chladicím systému.
doplněno 30.01.12 19:19:Je to Daevo Nexia?
doplněno 30.01.12 19:21:Vyčistit a znovu nastavit škrtící klapku.
Jo a ještě když jsem dolíval chladící kapalinu tak jsem si všiml takového klepání (spínání) u škrtící klapky (při vyplém motoru) má to tak být nebo je to špatně?
Klíč byl zaplý? To mohlo dělat palivové čerpadlo. Škrtící klapka se nehýbá když není motor v chodu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.