Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lakovani auta valeckem

Od: radek26* odpovědí: 23 změna:

Zdravim vsechny,mam dotaz...vlastnim felicii,lak des a nechce se mi davat nekolik tisic za celolak.Mam prostory ,Tak bych chtel si ji nalakovat sam.Mam moznost zapujceni el.pistole a nebo molitanoveho valecku-coz me prijde docela streleny*smich* (autem jezdim kazdy den do mesta a do srn).Chtel bych nejak poradit s postupem,pokud mate nekdo zkusenost s valeckem tak jestli mate fotku,ktera neni focena kilometr od vozu ale trebas detailneji..dekuji vsem za odpovedi..s pozdravem radek

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

I když je to absolutně "mimo mísu", musím Vám to napsat, protože se tady směju jen sama. Já si přečetla otázku takto: "Laškování v automobilu s válečkem" Říkám si heršoft, co je zase tohle za otázku. *ee* Kliknu, a koukám, že nejde o žádné sexuální hrátky, ale obyčejné lakování ... No *smich*

radek26*
hodnocení

taky pekny *smich*

Hladnemu sa o jedle sniva? Ty divoska .*palec*

Pro Vlada, ja hladna nejsem, ale asi mám nějaký problém. To jsem před lety takto kráčela po Staromáku, a četla jsem v rychlosti všelijaké upoutávky. Pospíchala jsem někam, ale mihl se mi před očima nápis: "Dárek v rohlíku". Šla jsem dál, ale pak mi to nedalo, protože jsem byla zvědavá, co to asi je za dárek, a vrátila se. No a on to byl párek. *smich*

hodnocení

1x

*sok* žasnu!

vy pracujete jako lakýrník a ptáte se jak nalakovat auto?

snad by jste měl znát "základy" poku teda opravdu pracujte jako "lakoš",co?

nás tady "houpete" ,co? ty kujóne *hi*

napiš rovnou, že chceš nalakovat auto a nevíš jak na to, tak žádáš radu,co? :)

dyť na tom nic není se optat,no né?

no, mě by to taky zajímalo, ;)

stoffi*

děkuji za mé upřímné nedělní zasmání *haha**haha**haha*

za velmi málo! *vtip**jasne*

radek26*
hodnocení

asi vaz zklamu ale srikani tekute barvy se neda srovnavat s praskovou barvou*bzum*

stoffi*
hodnocení

0x

já to jednou viděl nalakovaný válečkem a je to fakt divný :) elektrická pistole sice stojí za prdlačku, ale je lepší, než váleček.

michal958*
hodnocení

0x

již tady o tom zmíněno.

poradte.cz/...

doplněno 22.07.11 15:46:

a elektrickou auto nenastříkáte, když už,tak je lepší pistole na kompresor, ale zaleží jakou barvu použijete-má vliv na kvalitu a vzhled

stoffi*

ano, el. pistole dělá krupičky ze kterých se pak člověk akorát oje*e, ale lepší než váleček asi :)

doplněno 22.07.11 15:51:

jestli bydlíte poblíž, přivezte si barvu a skříknem to kompresorem. Do rána než přejde kocovina to bude suchý... *haha*

radek26*
hodnocení

*smich* jsem z plzne a bohuzel jeste nemam barvu,ta bude az v pondeli..ale nabidka lakava*palec*-odstin nejak neresim mam standartni cervenou feldu tak to vidim na ostin 3003..

stoffi*

aha, škoda, já mám teď už volných 15 litrů 3020 :)

Lakovani auta valeckem
radek26*
hodnocení

taky pekna barvicka,pracuji jako lakyrnik v praskove lakovne a 3020 je taky hodne pekna,ta by ji taky slusla:).zrovna nedavno sem strikal dvoubarevne elektrony 3020+9003 (ceveny rafek a bile paprsky)

stoffi*

cože prášková lakova?

budeme přátelé? *smich**smich*

radek26*
hodnocení

jj praskova lakovna,barva ve forme prachu (jako hladka mouka)akorad trebas cervena 3000,cerna-leskla,cerna supermatna a hromada dalsich..skoda ze nemuzu udelat feldu praskem,jsou to vypalovaci barvy ktere se v peci pecou kolem 200stupnu po dobu 30minut...ale zas peckove odolna-takze na disky,hlinikace,atd uplne bájo..*palec*

stoffi*

já jsem slyšel něco o tom, že plechy na auto se práškovat nemaj, protože prášková barva neni odolná vůči kroucení karoserie a tak to časem proskne a dojebe se. Je to pravda?

radek26*
hodnocení

tady pak zalezi na znacce a vetsinou se do barvy davaj takove aditiva aby byla barva pruznejsi,obcas se najde pan co renovuje veterana a necha si striknou sasi i plechy,sem tam sice kratce 3roky,ale jeste sem se stim nesetkal..taky zalezi na lakyrovi kolik tam ty barvy nasype..kdyz to jen zlehka poprasi,barva bude pruzna a nepraskne,kdyz se nakropi-tak je zaprve pomeranc jak sv..a muze prasknout ci popraskat

stoffi*

hm hm, a na kolik by mě vyšel takovej blatník? Pouze zvrchu?

radek26*
hodnocení

nesmi tam byt zadna barva,musi byt cisty plech,nebo opiskovane,pocitam cca 500 zaklad+barva

kecal
hodnocení

0x

Před pár lety jsem také nabarvil celé auto štětcem a Balakrylem.Není to zas tak špatné.Je to poznat jen zblízka.Na auto pro každodenní jízdu do práce to stačí.Hlavně pořádně zdrsnit šmirglem starý lak,pak Balakryl drží dobře.*smich*

jarda3*

No ja bych sel spis do syntetiky, klasicky email (reditelny S6006, 6005 pro strikani), kdysi jsem tim nastrikal S120 i S1205 a vypada to skvele, da se to rozlestit olejem a i strecha natrena stetkou nevypadala nejak spatne - dobre se to slejva do lesku ;)

Jo, starou Š 100 jsem natřel štětcem industrolem na dveře. Ze vzdálenosti víc než 20m to vypadalo docela dobře*palec*. Bohužel, dlouho jsem s tím nejezdil:(. Brzo na to mi za jízdy vypadl motor (doslova) a už tam nešel vrátit*smich*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]