Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodávám auto a nevím jak nejlépe

Od: klesti odpovědí: 8 změna:

kde ho nejlépe prodat jedná se o renault Thalii je fakt v dobrém stavu poraďte kde mi dají nejvíc dík za rady kamarádi moje představa by byla tak aspoň 40 000

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Nejlépe je lepší podívat se na nabídku stejného auta,stejný r.v. za kolik se přibližně prodává a dát inzerci.Většinou kupující,není žádný blbec a auto sám zeviduje zda je vpořádku.Pokuď na autě jsou provedeny úpravy(nové rozvody,brzdy,kola...)nabídku zvyšte,pokuď naopak něco nefunguje jak má(brzdové destičky,výfuk,převodovka,koroze...)cenu snižte.Vše záleží na dohodě mezi prodavajicí a kupujicím. prodávajicím

hodnocení

0x

kde nejlépe prodat . . . zkusil bych inzerci (vlastní) na internetu, dále také existují internetové aukce (pro registrované). nemáte kamaráda, který se na aukcích pohybuje - at Vám tam to auto vystaví. prostě internet.

ar*
hodnocení

0x

" renault Thalii je fakt v dobrém stavu" Jednoduše nevěřím

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

poradte.cz/...

Atd. atd. atd. a to je auto koupené v únoru 2010, né nevěřím , že je v dobrém stavu.

doplněno 10.06.11 16:18:

To , že jste do něho dal 20000 za rok vám neberu a věřím tomu. Za ty roky praxe už člověk pozná auto "vyrobené v pátek odpoledne". Stejně tak bych pochyboval o stavu jedné Cordoby a Punta "zde"na poradně, takže to není nic proti vám Klesti a netvrdím, že jste auto neudržoval. Myslím, že toto je i důvod prodeje, ale to je celkem vedlejší . To že jsem neodpověděl přímo na otázku a vyjádřil jen svůj názor je celkem jednoduché. Ono z dotazu není jasné jestli chcete co nejvíce peněz a třeba čekat a nebo peníze hned (málo) a o autě už nkdy neslyšet.

doplněno 10.06.11 16:20:

Pro miramira, se značkou vozu to nemá absolutně co dělat. Dobrý stav je dobrý stav a ať je to Mercedes a nebo Trabant

klesti
hodnocení

Vše co bylo na autě špatné sem vyměnil vše je ok to znamená že když jsem potřeboval poradit že auto nespravím? dal sem do něj 20 000 ale to je jedno prostě to má ted 100 procentní stav

ar-e! ale o to tu opravdu v tomto dotazu nejde. Audi A8 v dobrém stavu bude taky něco jinéjo než Logan v dobrém stavu, že . .

erikch*

...bohužel pojem "dobrý stav" je dost subjektivní a každý si pod tím představí něco jiného...To nemyslím nějak osobně-všeobecně,prostě pro někoho je zásadní vizuální stránka(naleštěno,vypulírováno apod.) a pro někoho nehraje roli onen "vzhled",ale čistě technická stránka věci-stupeň koroze skrytých komponentů atd.-no a o obojím se nechá z různého úhlu pohledu říci "dobrý stav..."

buss

já bych dobrý stav chápal tak, že je to ihned bez jakýchkoliv nutných oprav provozovatelné, projde to STK ... ovšem do kdy

jarda3*

Tak u auta za 40000 nelze cekat zazraky, pokud je vse vyjmenovane opravene, je to myslim solidni cena...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]