Nejste přihlášen/a.
Mám renault thalia a odešli mě klíčky a zajímalo by mě jestly máte někdo skušenosti s ůplnou deaktivací imobilizéru nebo nějakou jinou variantu klíč v renaultu s tojí 3700 plus nějaké načtení a jste na 5000kč to rozhodně nechci dávat radši bych to ctěl odstranit a mít s tímto ubohým zabezpečovacím zařízením pokoj takže znáte někde kde to dělají nebo jiné varianty nejlépe Zlínský kraj díky za rady
Jak to myslíte odešli mě klíčky? Pokud se jen vybila baterie nechají se znovu nastavit. Navíc u autorizovaného prodejce je to vždy mnohem dražší. Pokud zajdete k soukromníkovi nechá se klíč pořídit kompletní včetně nastavení kolem 1000,-. Předpokládám, že imobilizér je integrován v ŘJ pokud není dodělávaný, ale to by byl spíše na chip. Obejití bude muset udělat někdo s diagnostikou obávám se, že doma s tím nic neuděláte. Předpokládaná cena je zhruba stejná jako za klíč u soukromníka tedy kolem 1000,- Pokud se klíčky jen vybili tak na opětovné naprogramování cca do 500,-
V prvé řadě, baterie v klíči jsou pouze na dálkové ovládání centrálu , popřípadě na přisvícení zámku při odemykání (pokud je klíč vybaven žárovičkou nebo ledkou) čip imobilizéru není nikterak napájen. Podle toho že nefungujou oba klíče tak spíše usuzuji , že odešla čtečka čipů. Jediné řešení je vyřadit imob. na diagnostice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.