Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí technická

Od: honzi0020® odpovědí: 9 změna:

Dobrý den

Kolik asi stojí technická?

doplněno 12.03.11 16:41:

Dobrý den

Potřeboval bych poradit kolik stojí technická (červená a zelená známka) na osobní auto? Za tím s tím to nemám žádné zkušenosti a cena by mě zajímala tak orientačně aby věděl jestli mě v nebudou chtít obrat.

Děkuji za odpovědi

výtka
Upozornění od sys hejkal 11. 03. 2011 20:49:19
nechtěl by jsi laskavě upřesnit, co tě zajímá!?co je to technická... máme hádat? kolik čeho asi stojí... let, korun, dej více přesnějších informací, aby se dalo smysluplně odpovědět... je to v otázce auto moto, tak aspoň napiš jestli osobní či traktor...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

tesyk*
hodnocení

0x

technická + benzín emise včera 1370 Kč

petr1234*

To už to proti loňsku tolik podražilo? Před rokem jsem platil emise asi 400,- a STK 650,-

erikch*

...ono taky jak kde-cena není dána plošně,direktivně...Takže si ve svém okolí zabrouzdejte na stránkách jednotlivých STK a budete vědět zcela přesně...

dejvid165*

Napiš z jakého města si a zkusíme ti poradit.

A nebo si to vyhledej na (google) a zadej si tam třeba (ceník technická kontrola a třeba Liberec)

hodnocení

Jsem kousek od Odoleny vody.

Zajímalo mě to, že na technickou na osobní auta jdu poprvé a nemám s tím žádné zkušenosti odpověd na předchozí dotaz

dejvid165*

Pokud jste kousek od Odoleny vody tak asi poblíž budete mít Mělník tady je odkaz stkmelnik.cz/... rozliknete to a dáte ceník a nebo potom kontakt když vás ještě něco bude zajímat :)

Nebo potom máte Brandýs Nad labem stkbrandys.cz/... kliknete na to a dáte nabídka služeb a tam máte ceník :)

A také máte možnost jet do Kralup tam si ten ceník můžete stáhnout stkkralupy.cz/...

hodnocení

děkuji za poslané odkazy, vyberu mezi Kralupami a Brandýsem

gerrik*

Třeba v HK stoji STK 600 a emise 400

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]