Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chystám se tam poprvé, tak bych ráda věděla, co mám čekat - kolik to tak stojí v Praze, nebo se spíš vyplatí jít někam mimo? Auto není nové, je mu 10 let a já ho mám 2, snažím se ho ale udržovat v dobrém stavu. Nicméně, kdyby něco objevili, určitě budu něco platit i když neprojdu, že? Kolik asi? Je ten poplatek stejný, jako když auto projde? Děkuji předem za odpovědi.
Zaplatíte za technickou kontrolu dle sazebníku a projedete stanovištěma na STK. Pokud se nebude technikům něco líbit a bude to považováno za závažný problém, dostanete čas na odstranění případných větších závad, tuším měsíc, a při opakované prohlídce zaplatíte pár stokorun navíc.
Hlavně ať Vám sedí rozměry pneumatik s TP, na tom jsem vylétl od evedenčky
U nás stojí STK na os.automobil 1.600kč a opakovaná 500kč.
Díky ...pneu mi sedí
a co ty emise, ty mi udělají současně?
Píšete, že při opakované zaplatím pár stokorun navíc, mám tomu tedy rozumět tak, že 1.600 plus 500?
nejdřív musíte na emise potom teprve na technickou,většinou je to ve stejném místě,to vám určitě řeknou,jinak jsem koukal na ceníky za os. automobil chtějí u nás 600 +400 emise...
opakovaná prohlídka koukám že je u každého jinak,někdo zdarma někdo 500...
Tu cenu myslíte vážně? Na pardubicku se pohybují ceny za emise+TK kolem 1.000,- až 1.250,- Kč, opakovaná TK týž den zdarma, do měsíce 200,-Kč.
1600 mě stála stk přes servis,dáte tam auto a zbytek zařizují oni,tedy pokud něco neopravují...
jsem 10 minut onálepkovaný, 1390 kaček.
záleží i na motoru, tohle je za D, benzín je asi o 200 levnější
jo a doporučuji před návštěvou ujet tak 10-30 km, aby byl motor teplý, jinak ho tam strašně dlouho nechát řvát na fleku což mu nesvědčí. Jinak jezdím tak, že zkontroluji světla, lékárničku a jedu. Zatím vždy každé prošlo, bojím se za pár měsíců feldy, tam nebude fungovat to strašné naklápění světel, to už vidím.
Já zaplatil vloni nejprve 390 .-emise.Kdybych neprošel,seřídí za 100.-pak čekám na technickou a předem platím 650.-Protože mi nejdou blinkry -varovná světla,pokouším se to opravit,ale spravím to po uzavírací hodině a druhý den už platím 650 znovu.Pak mi nejde hydraulika nastavení světlometů,protože to sám hned nespravím,tak mě to stojí 900.- a 200.- oprava a znovu 650.- za týden.
Prostě zlodějna.A to proto,že nejsem ochoten dát 1k do nastavené kapsy.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.