Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co stojí technická + emise?

Od: minda® odpovědí: 20 změna:

Dobrý den, chystám se tam poprvé, tak bych ráda věděla, co mám čekat - kolik to tak stojí v Praze, nebo se spíš vyplatí jít někam mimo? Auto není nové, je mu 10 let a já ho mám 2, snažím se ho ale udržovat v dobrém stavu. Nicméně, kdyby něco objevili, určitě budu něco platit i když neprojdu, že? Kolik asi? Je ten poplatek stejný, jako když auto projde? Děkuji předem za odpovědi.

20 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cyril*
hodnocení

2x

Zde máte tip na jednu pražskou:

stk-bohdalec.cz/...

standa1*
hodnocení

1x

Ceny se neliší buď vůbec nebo minimálně,určitě se nevyplatí letět 50km kvůli 20kč...

To další vám určitě rádi poradí fundovanější lidé zde na foru.

vosikac*
hodnocení

0x

Zaplatíte za technickou kontrolu dle sazebníku a projedete stanovištěma na STK. Pokud se nebude technikům něco líbit a bude to považováno za závažný problém, dostanete čas na odstranění případných větších závad, tuším měsíc, a při opakované prohlídce zaplatíte pár stokorun navíc.

Hlavně ať Vám sedí rozměry pneumatik s TP, na tom jsem vylétl od evedenčky:)

doplněno 21.02.11 10:40:

U nás stojí STK na os.automobil 1.600kč a opakovaná 500kč.

hodnocení

Díky :) ...pneu mi sedí ;) a co ty emise, ty mi udělají současně?

doplněno 21.02.11 10:46:

Píšete, že při opakované zaplatím pár stokorun navíc, mám tomu tedy rozumět tak, že 1.600 plus 500? *ee*

standa1*

nejdřív musíte na emise potom teprve na technickou,většinou je to ve stejném místě,to vám určitě řeknou,jinak jsem koukal na ceníky za os. automobil chtějí u nás 600 +400 emise...;)

doplněno 21.02.11 10:50:

opakovaná prohlídka koukám že je u každého jinak,někdo zdarma někdo 500...

cyril*

Tu cenu myslíte vážně? Na pardubicku se pohybují ceny za emise+TK kolem 1.000,- až 1.250,- Kč, opakovaná TK týž den zdarma, do měsíce 200,-Kč.

standa1*

1600 mě stála stk přes servis,dáte tam auto a zbytek zařizují oni,tedy pokud něco neopravují...

vosikac*

sokolovskastk.cz/...*nevi*

doplněno 21.02.11 11:08:

Jj, teď koukám, že by jsme byli nejdražší v Evropě*smich*

STK 650

Emise benzín 390

Opakovaná 100

standa1*

ale to je ceník pro dodávky a výše...podle toho co tam píšou...:)

cyril*

Co takhle dát ceník na osobní vozy a ne na nákladní! Pochybuji, že paní jede na TK s tahačem. ;)

standa1*

dd

doplněno 21.02.11 11:08:

tady ceník Vlašim www.technicka-kon/...

standa1*

aaaaaaaaaaaaaaaaa
hodnocení

0x

jsem 10 minut onálepkovaný, 1390 kaček.

záleží i na motoru, tohle je za D, benzín je asi o 200 levnější

aaaaaaaaaaaaaaaaa

jo a doporučuji před návštěvou ujet tak 10-30 km, aby byl motor teplý, jinak ho tam strašně dlouho nechát řvát na fleku což mu nesvědčí. Jinak jezdím tak, že zkontroluji světla, lékárničku a jedu. Zatím vždy každé prošlo, bojím se za pár měsíců feldy, tam nebude fungovat to strašné naklápění světel, to už vidím.

standa1*

to naklápění jsem už taky měnil...za rok si to zopáknu podruhé zas to nefunguje...*zed*

hodnocení

Dík za tip s tím zahřátým motorem... :)

hodnocení

Děkuji vám všem... :)

jabraka*
hodnocení

0x

Já zaplatil vloni nejprve 390 .-emise.Kdybych neprošel,seřídí za 100.-pak čekám na technickou a předem platím 650.-Protože mi nejdou blinkry -varovná světla,pokouším se to opravit,ale spravím to po uzavírací hodině a druhý den už platím 650 znovu.Pak mi nejde hydraulika nastavení světlometů,protože to sám hned nespravím,tak mě to stojí 900.- a 200.- oprava a znovu 650.- za týden.

Prostě zlodějna.A to proto,že nejsem ochoten dát 1k do nastavené kapsy.

JABRAKA

Jardo, promiň, to není zlodějina, ale nepřipravenost vozidla.

stk-rybnice.cz/...

lui*
hodnocení

0x

V Jablonci nad Nisou emise 300kč. Technická 500 až 600kč. Já už se nepamatuju, a účet jsem nenašel.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]