Nejste přihlášen/a.
Zamrzlo mi těsnění dveří u auta, sice se mi to podařilo otevřít, ale je poškozeno. Jak tomu zabránit? Něčím natřít? Zámky si chráním přiloženým magnetkem a je to v pohodě.
Silikon je hlavně určen na vystříkávání lisovacích forem. Jinak olej dost rychle vysychá a kdo alespoň jednou stříkal auto ví jaký problém je se ho zbavit. Raději použít konkor a nebo ještě lépe přípravky přímo určené k ošetření gumy např. znackoveoleje.cz/...
doplněno 04.12.10 11:05:
osobně aplikuju silikonovou vazelínu(bílá,resp.mléčně bílá)-sice stojí ranec,ale vydrží bez problému celou zimu-3,4 měsíce a nečeká mne ráno ani v -28,které jsem už v roce 2002 u nás v Krkonoších zažil,že bych neotevřel dveře(i s těsněním)...
doplněno 02.12.10 19:51:a ještě doplním,že i když se náhodou oblečením otřete,pračka jí(klasický prášek) bez problému vypere...
KUP SI V LEKÁRNĚ GLYCERINOVÝ OLEJ,A NAMAŽ,NEVAŽE VODU NA SEBE A TĚSNĚNÍ ZUSTANE STÁLE JAKO NOVÉ NETVRDNE
Normálně si kupte výrobek, který je k tomu určený. Silikon a Glycerinový olej, vám naleptá barvu na karoserii která přijde do styku s takto ošetřenou gumou.
doplněno 04.12.10 11:22:Are když se tam zažere tak asi naleptá, nebo to jde i jinak se zažrat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.