Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Audi TT, Audi A3 Kabrio nebo Ford Mustang?

Od: elbarto* odpovědí: 10 změna:

Čau lidi, jaký auto z těchto tří byste si vybrali Audi TT, Audi A3 Kabrio nebo Ford Mustang? Tady jsou na ně odkazy:

A3 audi.cz/...

TT audi.cz/...

Mustang google.cz/...

Moc díky

P.S. Je mi líto že se víc ptám než odpovídám, tak vám slibuju že od příští otázky kterou položím bude na každou otázku minimálně jedna odpověď.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vosikac*
hodnocení

2x

Osobně mám slabost pro Mustanga*srdce*

marenka*
hodnocení

2x

Máme Audinu, doporučím Audinu. *frajer*

mil®
hodnocení

0x

Nikdy jsem nejezdil v Audi ani v Mustangu, ale vybral bych si TT.

ar*
hodnocení

0x

Přestal bych snít a probudil se. Než budeš mít řidičák budou toto veteráni. poradte.cz/...

elbarto*
hodnocení

Mustang a veterán? Jsou tři věci a lidi který nás všecky přežijou, pan kníže Schwarzenberg, Kája Gott a Mustang. Stejně tak TéTéčko. (v TopGearu označili Alfu Brera za nejhezčí auto historie, ale měli vybrat jeho.) Navíc mysim že ŘP nebudu mět za tak dlouho aby se z nich veteráni stali, auta sice v roce 2014 budou někde uplně jinde ale takovej dárek k řidičáku je lepší vybírat dřív :-D Spolužák např. je rozhodnutej že jak bude mět rodinu okamžitě kupuje Bugatti 16C Galibier ( google.cz/...) :-D

marenka*

Jéé, takové sny jsme taky měli. (podobného rázu). Já mám spíš obavu, že až budete mít rodiny, tak s vývojem věcí v tomto státě budete rádi, když vám zbude na kočárek...

ar*

Když už jseš do těch aut takovej fanda, mohl bys vědět že na novém designu Mustanga dělal Giugiaro, který dělal i Breru. A jen tak pro zajímavost Fy Giugiaro koupilo Audi takže nový model bude taky od Giugiara.

Coz je zrovna u Mustanga nepatrna zavada, narozdil od TT A3:)

hospodin*
hodnocení

0x

To je jak z pohádky, "Jak se chudým rodičům narodil bohatý synek". *ua*

Vybral sis pěkný žrouty na benzín i peníze, pokud to nekoupíš v super stavu, vysypeš se do toho a výsledná cena bude stejná.

Osobně bych byl střízlivější,aby zbylo i na benzín a mohl jsi vozit slečny nejen k rybníku,ale i třeba někam dál bez nutnosti oprav.

Třeba Volvo V50 se líbí i holkám, je bezpečný, nestojí majlant, odveze tě na diskotéku i k moři a dá se v něm dělat věcí...

Pokud neřešíš peníze, kup si Porsche, Aston Martin, Maserati... "mám audinu nebo Forda" Na to kočku neulovíš, když se stejnou značkou jezdí její tetka na hřbitov zapalovat svíčky... ;)

hodnocení

0x

Kazdopadne Mustang je stylový a neni jich na silnicich tolik.Ovsem fanda sportaku nejsem a znalec take ne, pouze rikam, za kterym z techto aut se na ulici otocim...:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]