Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto koupit

Od: elbarto* odpovědí: 7 změna:

Čau lidi, jaké auto byste mi doporučlili? Mám takovéto požadavky:

Musí být:

*Hezký, žádná kostka (takže padá např. Land Rover Defender nebo Kia Soul)

*Exkluzivní (takže padá třeba Fabia)

*Cena do 850 tisíc

*Žádnej ožrala (do 10l/100km)

*Pokud možno velkej kufr

*Slavný, (např. takovej mustang všichni ví co to je a každej se za ním otočí)

Mělo by být:

*4 nebo 5 míst (i když dvoumístný nevadí)

*jednoduchý (takže žádný BMW M5 kde má převodovka 11 nastavení a dalších 5 má kontrola trakce atd.)

*pokud možno Coupé-Cabrio (kabriolet s kovovou střechou)

Moc díky

doplněno 02.10.10 18:04:

dodatek k musí být:

I Exkluzivní značka (žádná škodovka -i když ty mám rád- nebo VW rád bych neco na úrovi lexusu BMW -ty zase nemožu vystát- nebo audiny

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

spacir*
hodnocení

0x

tak nevim kabriolet nema asi moc velkej kufr:-D

elbarto*
hodnocení

Jak kterej (třeba Ferrari F430 ho má dost velkej ale je trochu mimo mojí cenový kategorii :-D nebo Mustang, toho taky chcu) ale rád bych věděl i o dalších abych potom až budu mít mustanga uvidim třeba Audi TT a řekl bych Omg proč sem si nekupil tamto...

ar*

Exkluzivní? Alfa Romeo Brera , když cabrio tak Spider.

1jara*

WV Pasat diesel.

elbarto*
hodnocení

Díky za rady, ještě poslední dotaz, při konfiguraci mi to napsalo *cena včetně DPH 20% za jakých podmínek se dá odečíst, páč v tym případě by to bylo o dvě stě tisíc levnější (jo a pro pořádek, ptám se jen tak pro informaci já totiž eště dost dlúho nebudu mět řidičák

doplněno 02.10.10 19:53:

Jo a sorry že otravuju, u kabrioletů se vždycky dívam esi majú (sorry taky za moravštinu) kovovú nebo plátěnú střechu, mysíte si že je o HODNĚ větší pravděpodobnost krádeže když je střecha enom plátěná? a taky esi zmoknu když pojedu v dešti (i se zataženú střechú) Moc díky

stirecek*
hodnocení

0x

arrweb.webnode.cz/...

Mustang to sice není, ale ještě ti zbude na drahokam pro milenku:)

doplněno 02.10.10 21:46:

Střecha na krádež nemá vliv, kdo bude chtět ukradne aj přivázané;) Ale nevím, jestli tam ještě bude než si doděláš ty papíry.

erikch*
hodnocení

0x

Co třeba Maseratti Shamal(V8,350 kobylek,vše bílá kůže a dřevo)-moc jich nebylo,ale kdyby se povedlo sehnat-jeho cena půjde stále nahoru,takže krom neskutečný masírky i dobrá kasička a měl bys to tak nějak akorát do limitu-k prodeji jsou teď po Evropě čtyři-všechny okolo 40 tisíc Éček...Anebo Aston Martin DB7-(DB9 jsou nadlimitní),prostě fakt něco výjímečného...Mustang už není taková masáž(natož Audi,Mercedes apod.),jednak je jich víc,a jsou podstatně levnější...Upřímně bych bral cokoli-neříkám,že né...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]