zdravim, od vcera co nasnezilo jsem mela uz dva “problemy “ vcera kdyz jsem chtela vyjet z prace na R auto se po sundání z nohy nerozjelo a stalo na miste, mela jswm pres den ale zatahlou ruční brzdu a po nekolika pokusech aniz bych pridavala plyn se auto rozjelo Dnes rano uz jsem auto nechala stat bez rucni brzdy na zasněženo blativem povrchu a pri couvani dělalo auto divne chroupavo vrzave zvuky, kdyz jswm dojela do prace a couvala uz se to neopakovalo. Je mozne ze to spuzobuje snih a mraz nebo radsi do servisu?
Zdravím, prvně, co je to za auto? Pak to může být něco přimrzlého na brzdách, nebo sníh v podběhu o kol. Nemáte u kol typické ledové "klíny"? Pokud ano, tak je před jízdou odstraňte. V extrému mohou způsobit, že dostatečně nezatočíte! Co se týče brzd, pokud je třeba vadné lanko(popraskaný jeho bowden), tak rádo přimrzne.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.