Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Světla vw fox jak nastavit aby nesvítily

Od: karolok odpovědí: 4 změna:

Zdravím , nedávno jsem se ptal a udělali jste někteří ze blbce , Mám FOXE a návod -manuál je v němčině.

Tak už to teď vím od prodejce , který mi to auto prodal . Je to tak , že musí být zatažená ruční brzda před startováním.

Tak to jen na vysvětlení , protože tento portál mám jako poradní.

Karel D. Jihlava.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bear
hodnocení

1x

26.9. Jak zhasnout světla na VW FOX

poradte.cz/...

Radu jsi dostal i s malůvkou. Ptal jsi se i na to, jak se přepínají dálková a tlumená. Krom V3S a nějakých veteránů, kde se přepínají dálková a tlumená nožním spínačem, tak na 99,9% aut v Evropě se přepínají páčkou směrovek k sobě a od sebe.

11.10. Ovládací páčka osvětlení vw fox

poradte.cz/...

Psal jsi, že nemáš manuál (návod) a není ti jasné, jak zhasnout světla.

Také jsi o sobě napsal, že jsi blbec (ty sám). k2 ti to reakcí jen potvrdil.

Napsal jsem ti dost materiálu o tom, jak se světla používají. Bez reakce od tebe.

...

25.6. Také jsi se ptal na manuál v češtině. Opět bez reakce krom upřesnění roku 2011.

poradte.cz/...

Volal jsi do toho Volkswagenu, jak ti radili? Opět bez reakce.

Cituji dnes: " nedávno jsem se ptal a udělali jste někteří ze blbce"

Ad1... kdo ze sebe dělá "ze blbce"určitě v duchu posoudili všichni

Ad2... poradna a diskuze v ní je hlavně od toho, aby pomohla i ostatním, proto je vhodné psát jedno vlákno na stejné téma a né to rozházet nepřehledně do třech otázek, když je to pořád totéž.

Ad3... kdokoliv, kdo potřebuje pomoc, tak musí spolupracovat. Reagovat na odpovědi, doplńovat informace a případně rozvést svůj dotaz, aby to mohli pochopit i ti, kteří třeba jen tápou a nevyznají se ve špatně napsané otázce (nebo nepřesné). Pak se diskuze účastní více lidí a je větší šance, že ti pomohou.

Ad4... zkusím ti sehnat český návod v PDF dokumentu k tisku nebo prohlížení v PC.

Podle mě s tou ruční brzdou nesvítí tlumená světla, ale denní svícení a to je rozdíl. Třeba na Octavii III to jde nakodovat, aby při otočeném klíčku LED DRL (denní světla) svítila a zhasla při zatažené ručce.

Možná by pomohlo vyfotit, která světla svítí jko tlumená na Foxovi a která jako ... na která se ptáš.

Ale jestli se dál nechceš účastnit diskuze, tak je to zbytečné. Jak píšu. Už teď je to ve více vláknech rozházeno.

P.S.: Ten manuál dám případně do všech odpovědí (jak budu mít čas a povede se ho stáhnout).

Zdravím do Jihlavy *pozdrav*

bear

česky zatím jen tohle

ssp-349-vw-fox-cz.pdf3.08 MB

hodnocení

0x
Vysvětlení chtělo dát k púvodnímu dotazu takhle víme prd o co šlo
karolok
hodnocení

Půvpdní dotaz byl VWFOX páčka ovládání světel , zhasnutí úplné při startování ,

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]