Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovládací páčka osvětlení vw fox

Od: karolok odpovědí: 7 změna:

zdravím , já už jsem se tady jednou ptal , nemám manuál k autu , není mi jasné jak se zhasnou světla ,? startuji s rozsvícenýma.

Děkuj

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

1x

Ano, pred tremi tydny. Od te doby se na ovladani svetel nic nezmenilo a zhasinaji se porad stejne. Dalkova se taky prepinaji porad stejne jako pred tremi tydny.

bear
hodnocení

0x

Piktogramy světel, stěračů, výhřevu oken nebo ostřikovače jsou stejné u 99% aut.

Jsou normalizované symboly, aby to bylo jasné i blbc*m. ;)

Výchozí vypnutá poloha je kupodivu nula.

karolok
Tak jsem blbec
k2

@karolok: Ano to by jaksi sedelo, protoze jen blbec to muze nechapat a ptat se neustale dokola.

poradte.cz/...

karolok
hodnocení

0x
Fabie a Fiat Punto,teda má osvětlení jinak
bear

Úplně stejné piktogramy zastupují úplně stejná světla.

Obrysová = OBRYS vozidla (to jsou ty malé bludičky na zádi a vepředu, aby nebylo auto zaměněno s kamionem či motorkou)

Tlumená či klopená = Osvětlují vepředu tlumeně vozovku před autem, aby řidič viděl, ale neoslňoval

Jestli tohle základní nevíš, tak jsi opravdu b*b a ptáš se stále dokola. Za tejden tu bude asi stejnej dotaz, že?

Máš vůbec autoškolu a papíry na Bčko? Pochybuju.

Na fotkách tebou zmíněná Fabia, Punto. Stejné symboly.

Ovládací páčka osvětlení vw fox
Ovládací páčka osvětlení vw fox #2
Ovládací páčka osvětlení vw fox #3
bear

Čáry na piktogramu značí světelný tok. Za ním je bříško, které značí lampu.

Čteme v Evropě zleva doprava. Pokud začínají čáry a až pak bříško = světla přední.

Pokud bříško a pak čáry, světla zadní.

Pokud čáry bříško bříško čáry, tak svítí vpředu i vzadu obrysová.

Pokud jsou čáry vodorovné, tak svítí do dálky (dálkové a zadní mlha)

Pokud jsou čáry doplněny o šrafu napříč ve tvaru S, tak se jedná o světla do mlhy.

To snad pochopí i IQ tykve.

Vždyť ty piktogramy mají jasný význam. To si jen tak někdo nenamaloval. Ale symbolizuje to přímo danou funkci!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]