Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babetta - problémy s elektrikou

Od: jc odpovědí: 0
Dobrý den.Mám Babettu 210 po GO motoru - tah krásný, výkon tíží tento problém: při vyšších otáčkách (vyšší rychlosti - nad cca. 30 km/h) přestává stroj táhnout a jakoby střílí (svíčka nedává jiskru, nespaluje se benzín). Svíčky všerůzně měním - s částečným úspěchem, po nějakém čase se ale problém v různém stádiu vrátí. Celkově je nestabilní a nemůžu se na stroj spolehnout, jak tomu bylo dosud. S oním problémem se ale pojí také světlo - při jízdě s vypnutým světlem vše šlape, jak má, se zapnutým výše popsaný problém. Mám GYT tyristor, stabilizátor Ledinex nikoli (zkoušel jsem 6V, bez úspěchu, naopak motor zdechal).Jaký je na to váš názor?Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]