Nejste přihlášen/a.
0x
Temto vozúm praskal diferak
Pokud by to byla jen spojka ty kvalty by tam dle mě šli zařadit
Ja bych zkusil přizvednout obě předni kola a pak se pokusit vyřadit
Mužeš zkusit na převodovce odpojit tahla řazení a pokusit se zařadit neutrál ručně
Pak už asi jen odtahový vúz nebo kamarád s platákem co tě naloží a odveze do servisu
Jo, nejspíš visí na kvaltu, proto bez vyšláplý spojky nejde vyřadit. Mělo by stačit autem zhoupnout aby ozubený kola nebyly zatížený v okamžiku vyřazení (bacha z kopce - rozjede se to = být připravený zatáhnout ručku nebo to mít zaklínovaný)
Otázka jestli je vadný ovládání spojky (hydraulika) nebo to dělá přítlačák..
Ano servisy neví co za výměnu spojky chtít, jak materiál tak práci.. Ovšem je jich málo, většina lidí si to sama neudělá tak si diktujou, buď to dáš nebo nejezdíš...
0x
Začnu pro jistotu skrz víko kontrolou ovládacího mechanismu mezi válcem a ložiskem, tam nejspíš nezjistím nic a vrhnu se na spojku
0x
Hydraulická část i palec mačkajíci tyčku, co skrz hřídel vypíná spojku, byly v pořádku. Lamela i pritlacak vlastně taky. Prasknul (kousek se odlomil) ten kovovej talířek, co na něj uprostřed tlačí vypínací tyčka a dokola ho jistí drátová segrovka. Byla to sada Valeo, stáří asi 10 let/cca 150tkm od výměny. Dal jsem sadu LUK a vyměnil i tu ovládací tyčku (tu teda jen Topran). Zatím jsem s tím nejel, jen nechtíc hupsnul z ujetých nájezdů (mám to v kopci, k tomu úplně jinej záběr spojky a zapomenutá cihla za kolem), spojkuje to, řadit jde. Jen při záběru jakoby šustí, ale snad si to sedne).
A mě čeká posbirat po ulici v listí obsah kufru s velkou golou, co rozstřelil ten letící nájezd...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.