Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Geometrie Brno

Od: martas* odpovědí: 13 změna:

Někdo z Brna kdo by mohl doporučit servis na geometrii auta?

Měnil jsem čepy řízení a tak bych potřeboval udělat geometrii na přední nápravě, ale nevím kam se vydat už je to dost let co jsem takovou věc absolvoval.

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

0x

Jde to i svépomocí, v odkazu návod jak měřit sbíhavost latí a laserovou vodováhou..

Čep má lehce pošk/...

hodnocení

0x

Omlouvám se za mírné porušení pravidel, ale kdybys napsal ten tvůj nadpis do Googla, vyjede ti jich dost na výběr.

Nejsem Brňák, jsem z Chebu, proto radím takto.

doplněno 02.05.24 14:17:

Proč ta agrese? Normálně slušně to neumíš?

martas*
hodnocení

já chápu, že čtení je problém, ale ptám se na doporučení tedy kde asi někdo byl a byl spokojen cenově i kvalitou. Máš i s tím problém?

hodnocení

0x
Geometrii dělá prakticky každý servis, ale někde si za ni řeknou i 2000, takže obvolat, nebo obejít. Nebo na staré šunce udělat sám.
asd1

A často se s tim moc nemažou a výsledek je volant křivě, tak buď jezdíš s křivým nebo se tam musíš vracet aby to předělali.. Tohle mě přestalo bavit tak to dělám sám, přesný to je dostatečně a je to celkově mnohem rychlejší než jet do servisu..

martas*
hodnocení

Ano a právě proto se ptám než abych někde vyhodil peníze a nebyl spokojen. To pan satam nedokáže pochopit

Pan satam to chápe velice dobře. Jenže po zkušenostech s doporučováním servisů, ať u jsem doporučoval já, nebo bylo doporučeno mně já osobně už nedoporučuji ani se na doporučení neptám. Několikrát jsem dostal vynadáno, koho jsem to doporučil, na druhé straně i mně se stalo, že jsem nebyl s doporučeným servisem spokojen.

Tolik na vysvětlenou a mrzí mě, že se přes to nedokážeš přenést a zbytečně mě tady dehonestuješ.

S tím, že geometrii dělá každý servis nesouhlasím. Servisy (neznačkové) v Brně které navštěvuji vždy na geometrii jedou někam k odborníkům, vždy pak doslanu doklad o měření.

hodnocení

0x

Minule jsem byl po výměně čepů řízení , preventivně na geo v místním Best Drive pneuservisu, mají síť po celé ČR a oproti minulosti kdy jsem jezdil do "Univerzitního servisu" kde to bylo snad za 10minut jhotové, to tento než to připravil, změřil snad hodinu měřííl to komplet nejen sbíhavost ale i odkoln a taky i zadní nárpavu.

Zkusil jsem jak píše p.Satam str. Gůgla a ten do pár vteřin nalezl víc jak deset odkazů pro Brno !

martas*
hodnocení

Asi dělám něco špatně. Když do googlu zadám geometri brno zkušenost tak mi vyjede pár odkazů se stránkami klubových aut kde se někdo ptal podobně a nebo reklamy

martas*
hodnocení

tak jsem našel pěkné staré téma (2015) když mi radíš ten google a best drive:Loni jsem byl na geometrii v BestDrive na Opavské v Brně (500 Kč). Následně jsem musel zajet na servis k panu Pavlíčkovi do Komárova (800 Kč) a ten mi zjistil, že geometrie je rozhozená. Po seřízení pohoda.Letos jsem po udělání podvozku opět zajel na BestDrive na Opavskou. Mám tam slevu, nemusím čekat a říkal jsem si, že loňský exces byl vyjímkou. Něco se mi však nezdálo, ale sváděl jsem to slajky. Po pár kilometrech jsem nazul nové Goodyeary. Auto na rovné cestě plaváček. Nic, nové pneu se musí maličko ojet. Když ani po pár set kilometrech nenastalo zlepšení, objednal jsem se k panu Kristkovi do Lískovce.Nedbal jsem jeho bručounského hlasu do telefonu a na druhý den se objednal. Geometrie naprosto rozhozená. Pan Kristek nepoužívá žádné kompjůtry, všechno ručně přes optiku, ale dokonale. Při práci mi ukazoval, co dělá, proč to dělá atd. Skvělá práce. Volant rovně, auto drží a to vše za 400 Kč. Seřízení světel v ceně. A ještě jsme dobře pokecali. Prostě stará dobrá škola.

Nepochopil jsem Vás když víte kam jet tak proč se ptáte? Abyste pak mohl kritizovat snahu Vás nasměrovat?!

pepeek
hodnocení

0x
Doporučuji geometrie.webnode.cz/... . Milý šikovný pán se kterým se dá domluvit. V průběhu měření a štelování všechno vysvětlil a když zjistil, že mám prasklou pružinu řekl mi ať se vrátím až bude pružina vyměněna a nic po mě nechtěl. Po další návštěvě s novou pružinou geo bezproblémově seřídil tuším za osm stovek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]