Nejste přihlášen/a.
Někdo z Brna kdo by mohl doporučit servis na geometrii auta?
Měnil jsem čepy řízení a tak bych potřeboval udělat geometrii na přední nápravě, ale nevím kam se vydat už je to dost let co jsem takovou věc absolvoval.
Omlouvám se za mírné porušení pravidel, ale kdybys napsal ten tvůj nadpis do Googla, vyjede ti jich dost na výběr.
Nejsem Brňák, jsem z Chebu, proto radím takto.
Proč ta agrese? Normálně slušně to neumíš?
A často se s tim moc nemažou a výsledek je volant křivě, tak buď jezdíš s křivým nebo se tam musíš vracet aby to předělali.. Tohle mě přestalo bavit tak to dělám sám, přesný to je dostatečně a je to celkově mnohem rychlejší než jet do servisu..
Ano a právě proto se ptám než abych někde vyhodil peníze a nebyl spokojen. To pan satam nedokáže pochopit
Pan satam to chápe velice dobře. Jenže po zkušenostech s doporučováním servisů, ať u jsem doporučoval já, nebo bylo doporučeno mně já osobně už nedoporučuji ani se na doporučení neptám. Několikrát jsem dostal vynadáno, koho jsem to doporučil, na druhé straně i mně se stalo, že jsem nebyl s doporučeným servisem spokojen.
Tolik na vysvětlenou a mrzí mě, že se přes to nedokážeš přenést a zbytečně mě tady dehonestuješ.
Minule jsem byl po výměně čepů řízení , preventivně na geo v místním Best Drive pneuservisu, mají síť po celé ČR a oproti minulosti kdy jsem jezdil do "Univerzitního servisu" kde to bylo snad za 10minut jhotové, to tento než to připravil, změřil snad hodinu měřííl to komplet nejen sbíhavost ale i odkoln a taky i zadní nárpavu.
Zkusil jsem jak píše p.Satam str. Gůgla a ten do pár vteřin nalezl víc jak deset odkazů pro Brno !
Asi dělám něco špatně. Když do googlu zadám geometri brno zkušenost tak mi vyjede pár odkazů se stránkami klubových aut kde se někdo ptal podobně a nebo reklamy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.