Nejste přihlášen/a.
No to je pěkný nesmysl zrušit v garážích elektřinu. Zvážil bych podružné elektroměry (a každý zaplatí co spotřebuje), popřípadě omezení jističe.
Návrat do doby kamenné je tou nejhorší možností.
Podružný elektroměr a přeúčtovávání to legálně zatím nelze. Takový člověk nebo spíš podnik by se stal distributorem elektřiny a musel by mít na to příslušnou licenci od ERÚ (a prodej elektřiny bez licence, to je dost závažný zločin). Nevím jak s novým energetickým zákonem, který nějaký prodej v malém bez licence prý umožní (tzv. sousedskou výpomoc přeprodejem solárních přebytků a podobně).
To už je jednodušší to zmenšení jističe, když se tam dá 4A nebo možná jen 2A tak na nějakou svítilnu nebo vysavač to stačit bude, ale elektroauto se bude moct nejvejš udržovat.
Je to samozřejmě nesmysl - návrat do doby před 40 lety, kdy nebylo běžné, aby v garážích byla elektrika. Myslím, že řadové garáže u nás stále elektriku nemají, kromě těch, co se stavěly na přelomu tisíciletí.
To je holt problém společných věcí. Ono sdílení je pěkné a moderní slovo (často se zaměňuje se slovem pronájem, ale tady je to zrovna sdílení jedné garáže více lidmi), ale jak se najde někdo, kdo začne hledat takové rozbroje typu, že tenhle si meje auto 4x tejdně a proč my máme platit poměrnou část společné spotřeby vody, když v garáži ani vodu nemáme a nemáme ani auto (no a kdyby se do garáží daly vodoměry, tak zase budou vyšilovat ti, co sdílejí jednu garáž). Slyšel jsem, že třeba v některých panelácích jsou hádky o výtah, kdo jak často jezdí a kolik pater. To je kouzlo společného majetku.
Existují tarifní elektroměry, dost často v kempech. Stačí takový nainstalovat a nájemníkům předat rfid karty, které si můžou přednabít. Pak každý zaplatí co spotřebuje a třeba si nabije i e-auto.
ml1: Jste si jistý tím co tvrdíte? Tedy, že nelze přeúčtovávat el. energii.
Mám za to, že přeúčtovat se může, ale jen bez zisku. Pokud se mýlím opravte mě.
ml1: podružné elektroměry a jejich rozpočtívání na jednotlivce jsou běžné v každém garážovém kompexu nebo u starých řadových komunistických garáží...
Standardne 3x16A, nebo 1x16A nebo kolik nastavis v aute.
Par aut melo i silnejsi ACDC menic nez 3x16.
Mohu nabíjet i 1x 5A Každopádně garáže bez elektřiny jsou úplně o ničem. Lepší by bylo těm co vlastní elektromobil aby si instalovali podružný elektroměř a platili si své. Ideálně všichni aby měli svůj elektroměr. Není to zase nějak nepřiměřeně drahá položka. Tohle vaše řešení s vypnutím elektřiny je jen návrat do středověku.
Startovací booster nedokáže dobíjet baterku. Jeho princip spočívá v relativně dlouhém načerpání energie při malém odebíraném proudu z baterie (nezatěžuje baterii) a následném krátkém vybití velkým proudem přes starter při startování. Opačně to nefunguje.
Řešit to "zlodějkou" (navíc amatérsky vyrobenou z násady od koštěte ) bych laikovi moc nedoporučoval. Před lety mi tohle zařízení málem přizabilo matku.
To by byly ztráty jak pra*e... Efektivnější je DC-DC měnič a 24V baterkama dobíjet 12V přes regulátor a měnič na 14V
UPSka by sežrala víc jak 50% pro sebe
Tahle možnost řadovek mě nenapadla. Ale na zimu by se musel koupit spíš větší solár, aby to aspoň něco dalo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.