Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakého zvolit výrobce vložky spínací skříňky pro vůz Felicia

Od: zdenek2® odpovědí: 21 změna:

Stojím před otázkou, kde koupit vložku spínací skříňky do vozu Felicia. Všude nabízejí čínské Vika apod., ale já bych chtěl nějaký kvalitní produkt, abych nezůstal za pár měsíců stát někde na křižovatce s nefunkčním startováním.

Tady jsem našel výrobce ACI. Prý CZ.

nd-skoda-volkswagen.cz/...

Nevím, co je to za výrobce. Bude jejich produkt kvalitní?

Anebo, kde doporučujete koupit vložku spínací skříňky pro vůz felicia?

Dík.

21 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Na obrázku je napsáno VIKA, ALE V POPISU TVRDÍ, ŽE JE TO ORIGINÁL
zkus si tam zavolat
maxildily.cz/...
hodnocení

dobrý tip.

hodnocení

Tak je to prý ten výrobce AIC. Napsali mi, že je to němeclá firma, ale co jsem koukal, tak mají budovy v Praze.

hodnocení

2x
Já bych šel jen do originalu
hodnocení

No jo ale, kde tedy koupit? Mám takový dojem, že ten originál se už neprodává.

Prosím o odkaz na vložku za přijatelnou cenu.

hodnocení

amd-autodily.cz/...

990 kc za pouhou vlozku je ale desne predrazene. Ma nekdo lepsi odkaz?

fab-shop.cz/...

ovšem prodaná

Děsně předražené? Originál je jen jeden;) Potom jedině vozit několik levnějších..anebo to předělat na tlačítko..dělá se to tak..Ale to by zase nebylo originál..

Felicia je hrozně drahý auto, tak se nediv *smich*.

Kolik asi stojí spínačka na Octavii?*zmateny*

hodnocení

Hele tak já zkusím ten AIC a dám vědět pokud by to byl vyložený aušus. Za tu cenu jedné fab jich mohu mít 5 od AIC anebo skoro 10 čínských!

A kdo ti zaručí, že ten současný fab nebude taky svinstvo?

Dělej si co chceš. Ale nevím, co čekáš za odpovědi s takovým neustálým přístupem k problémům.

hodnocení

@gumidek Když nemám na to dávat 14 stovek za pouhou vložku. To bych si mohl raději koupit nové auto. Až bude fab vyrábět vložku za tři stovky, rád si ji koupím.

Miluju tyhle typy..nemám na to *smich* Kup teda to, na co máš a neřeš nesmysly;) Všechno je dnes pochybná kvalita z Tramtárie..Nesnaž se udělat z tvé staré Felicie něco, co není..Když ti nechcípne spínačka, tak odejde klidně něco jiného..Podělat na cestě se může i nové auto za mega..Nešpekuluj pořad..Nic to nepřináší;)
Všichni bychom chtěli originál kvalitu za 3,50,- Cena dnes vůbec nezaručuje kvalitu a naopak..

@doutnak Vždyť to píše. Nemá čtrnáct stovek, ale chce kupovat nové auto :). Až budou ve slevě nová auta za 3,50 tak tam bude první. Na 99,9999 se ovšem zázraku nedočká.

hodnocení

Já nevím, co řešíte. Odpověděli jste, že nejlepší je original fab, ale nejste schopni prokázat, proč tomu tak je?

Navíc, když jsem teď kouknul na stránky obchodu fab, tak firma už vložku nevyrábí.

fab-shop.cz/...

Takže správná odpověď měla být: fab se již nevyrábí, kup si jinou vložku.

Objednal jsem aic a tím považuji diskuzi za ukončenou.

hodnocení

Dávám sem odpověď jaká je zkušenost s vložkou AIC.

Namontoval jsem tuto vložku a zatím to startuje normálně. Je tu jedna odlišnost. Když se otočí klíčem do polohy 1 (odemčení volantu), tak problikne kontrolka brzdové kapaliny. To nejspíš není vada, ale konstrukční záměr. Asi, aby se vědělo, že baterie je připojená nebo vodiče jsou připojené nebo já nevím.

Ne, to je vada. Kontrolka kapaliny má svítít jen při poloze START, kdy se točí startérem. Jindy ne.

Tak, jako u každé Felicie a Favorita.

Se koukni na youtube cold start Felicia videa.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]