Nejste přihlášen/a.
Po výměně ventilků TMPS se rozsvítila kromě oranžové tvar pneumatiky s vykřičníkem což bylo v pořádku i ta červená nad ní ( spirála v obdélníčku )
Na webu jsem vygúgloval, že je to kontrolka žhavení, sice po několika asi po třech nastartováních se už dále nerozsvítila.
Ale zajímalo by mě proč se vůbec rozsvítila po výměně ventilků když je to atmosférický benzín.
v běžném servisu mě řekli že by to mohlo být něco s motorem ( nepravidelný chod ) - nyní je v autorizáku tak se na to zkusím zeptat jich.
Prý to ale z ventilky nemá nic společného.
Vozidlo je dacia lodgy
Tak jsem se dozvěděl, že je to multifunkční kontrolka a klidně to mohlo souviset s těmi ventilky.
Taky to s ventilky souviselo. Po upravení tlaku v pneu a resetu palubního počítače to zhaslo, že? Nevím sice přesně proč, ale je to u Dacií normální.
Ano - při kódóvání ventilků to zhaslo - nevím ale přesně v jaké fázi to bylo.
Po nakódovaní ventilků se ještě muselo na palubním počítači přepnout na inicializaci tlaku v pneu a dlouze stisknou tlačítlo aby zhasla oranžová kontrolka.
Ještě se chci zeptat jestli je normální že klíčem nelze ovládat zámek dveří řidiče ale jen zámek kufru.
Nejde to mě a nejde to i známému která má stejné auto a přitom v návodu k obsluze je napsáno, že v případě vybití baterie v D.O. ten klíč slouží k otevření dveří.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.