Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Není to už promlčené?

Od: buffer0 odpovědí: 8 změna:
Psal jsem zde ohledně pojistné události. Je to měsíc a cca 20 dní a ještě nemáme nic sepsaného. ( Ať už z jeho nebo mé dovolené ). Není to teď už fakt promlčené? V době otěru bylo auto pojištěné na minulého majitele. 2 dny po otěru bylo auto přepsáno už na mě.
Škoda je vyčíslená na 4-5k u normálních lakoven a 11 na autorizák. Může mě dát na policajty nebo z toho mohu mít postih? Po takové době?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

3x

"Promlčení" jsou většinou za deset let. Nevím co se kde stalo, kdo komu způsobil škodu, ale pojišťovny se vždy ozvou..

jd

Co prosim? Ja myslim ze vetsinou za 3 roky :)

mnd®
hodnocení

0x

Souhlasím s tím,že pojišťovna se ozve a bude chtít zaplatit.Jestli si to teda dá poškozený opravit.A jestli jste sem o této události psal tak proč v ní nepokračujete a zakládáte nové vlákno? Ono se to potom špatně hledá o co vlastně jde.O CO VLASTNĚ JDE? Nějaký někde ťukanec?

buffik
Vysvětlení :)
poradte.cz/...
buffik
Snažil jsem se domluvit, že tukanec zaplatím na ruku ale s tím nesouhlasil. Celkový přistup mi příjde, že se mu samotnému nechce nic řešit. Tak jsem začal zvažovat možnost, že bych nepřistoupil na zpětné sepsání pojistné události a že bych to zamlčel. Jenže nevím , jestli by z toho nemohl být postih :)
Mohl..Nic "zpětně" nesepisujte, protože pak to bude bráno jako pojistný podvod..Nebudu vás tady navádět ke špatným věcem .Ale nechte to tak jak to bylo doteď! Určitě víte jak to myslím..A toho člověka už bych neposlouchal včetně jeho požadavků..
bufik

Myslíte? Já se právě bojím, že bych měl postih jak z opožděného sepsání té události, tak i z toho, že bych to nechtěl podepsat :D

mnd®
hodnocení

0x

Nic mu nedávejte a neplaťte.To mohla vyřešit poješťovna jeho i vás přes ručení a hotovo.Zpětně nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]