Nejste přihlášen/a.
I ve špatném bazaru se dá koupit dobré auto... stejně tak slušně vypadající prodejce "z domu" může být hajzlík překupník a zmetek prvního kalibru.
Poslední auto jsme kupovali pro tchýni v ESAch - nejsem jejich příznivec, protože jejich ceny jsou i 20 a více procent vyšší oproti běžné nabídce - tedy jejich a AAA, přitom nemají žádnou extra nabídku služeb.
Mne třeba překvapilo, že evidenční kontrolu zvládli udělat bez auta... a ten přepis trval přes měsíc.
Pokud chcete opravdu auto v dobrém stavu a bez nutného servisu, kupte si auto ze své vlastní firmy, které jako majitel firmy budete pravidelně servisovat.
Za mě spokojenost s Carnext ve Vestci - jsou to vše auta z ukončených operáků, takže nějaké dobité, nějaká skvělá. Nebyl problém si auto odvézt na otočku na prohlídku do vlastního servisu. samozřejmě i zde můžete naletět...
Jinak jsem vždy bral auta od soukromníků - už jenom prostředí, jak to u nich doma vypadá, leccos může napovědět...
Občas se dá na hezký kus narazit ve ŠkodaPlus a DasWeltAuto, ale bez mechanika (nebo praktických znalostí) bych byl na pozoru všude...
Každé staré auto má něco. S tím je třeba počítat. Je to prostě stará ojetina.
Lidi si myslí, že koupí v TOP stavu bez investic a jezdí. V tom to celé vězí.
Je potřeba vybrat takové, aby se nevysypalo něco zásadního a nehledět na spotřební věci jako brzdy, tlumiče, podvozek, ložiska, pneu, disky, stěrače, mnohdy i interier.
Před necelými dvěma lety jsem ojeté auto (Škoda Yeti 2014 benzín) kupoval v AutoEsa a naštěstí v super stavu (předchozí majitel důchodce, který najel jen 15 000 km ve městě) a bez skrytých vad (dle technika, který ho pro mě kontroloval). Auto navíc za poplatek (2 000 Kč) převezli z Hradce Králové do Prahy, takže jsem ani nemusel jezdit nikam daleko a vyřídili i přepsání v registru. Jediné, co dost vázlo, byla komunikace s personálem při papírování...
Zdroj: poradte.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.