Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit auto?

Od: fionaa odpovědí: 9 změna:
Dobrý den, kde koupit ojeté auto v dobrém stavu? Mám pocit, že nikde nejsou a když jsou, tak to jsou áčka, esa a podobně. Jenomže na ně je tolik špatných recenzí, že se fakt bojím. Děkuji:)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

I ve špatném bazaru se dá koupit dobré auto... stejně tak slušně vypadající prodejce "z domu" může být hajzlík překupník a zmetek prvního kalibru.

Poslední auto jsme kupovali pro tchýni v ESAch - nejsem jejich příznivec, protože jejich ceny jsou i 20 a více procent vyšší oproti běžné nabídce - tedy jejich a AAA, přitom nemají žádnou extra nabídku služeb.

Mne třeba překvapilo, že evidenční kontrolu zvládli udělat bez auta... a ten přepis trval přes měsíc.

Pokud chcete opravdu auto v dobrém stavu a bez nutného servisu, kupte si auto ze své vlastní firmy, které jako majitel firmy budete pravidelně servisovat.

radim32
hodnocení

1x

Za mě spokojenost s Carnext ve Vestci - jsou to vše auta z ukončených operáků, takže nějaké dobité, nějaká skvělá. Nebyl problém si auto odvézt na otočku na prohlídku do vlastního servisu. samozřejmě i zde můžete naletět...

Jinak jsem vždy bral auta od soukromníků - už jenom prostředí, jak to u nich doma vypadá, leccos může napovědět...

Občas se dá na hezký kus narazit ve ŠkodaPlus a DasWeltAuto, ale bez mechanika (nebo praktických znalostí) bych byl na pozoru všude...

hodnocení

1x
tak to jsou áčka, esa a podobně. Jenomže na ně je tolik špatných recenzí, že se fakt bojím.Není chyba těchto bazarů,ale ...lidí co naletí na naleštěnou bídu a nevezmou si mechanika atd. Je pár nespokojenců ale mraky spokojených! osobě neznám ani jednoho kdo v Áčkách (konkrétně) nakoupil špatně a naopak-znám několik lidí co tam udělali dobrou koupi ! Jinak já mám velmi dobrou zkušenost s koupí ojetiny od lidí co si koupili novější model, od fandy dané značky a modelu!

hodnocení

0x

Každé staré auto má něco. S tím je třeba počítat. Je to prostě stará ojetina.

Lidi si myslí, že koupí v TOP stavu bez investic a jezdí. V tom to celé vězí.

Je potřeba vybrat takové, aby se nevysypalo něco zásadního a nehledět na spotřební věci jako brzdy, tlumiče, podvozek, ložiska, pneu, disky, stěrače, mnohdy i interier.

fionaa
hodnocení

No kdybych kupovala ojetinu za 50 tisíc tak to až tak neprožívám. Ale chci do toho dát okolo 200 tisíc, tak právě očekávám, aby to nebyla stará ojetina těsně před rozpadem.

Jde spíše o poměr ceny (nové/ojeté)?

Za 200 tisíc je třeba VW Transporter Multivan T6 docela plečka před rozpadem.

jk2021
hodnocení

0x

Před necelými dvěma lety jsem ojeté auto (Škoda Yeti 2014 benzín) kupoval v AutoEsa a naštěstí v super stavu (předchozí majitel důchodce, který najel jen 15 000 km ve městě) a bez skrytých vad (dle technika, který ho pro mě kontroloval). Auto navíc za poplatek (2 000 Kč) převezli z Hradce Králové do Prahy, takže jsem ani nemusel jezdit nikam daleko a vyřídili i přepsání v registru. Jediné, co dost vázlo, byla komunikace s personálem při papírování...
Zdroj: poradte.cz/...

hodnocení

0x

Bazoš - zaměřte se na malé dovozce ojetin s referencemi. Ty dnes vnímám jako nejlepší možnost.

endo
hodnocení

0x

Já bych řekl, že mototechna. Aspoň když vidím nějaké ojeté auto, je z mototechny. Po teoretické stránce je to pořád převlečené AAA, ale nabízí tam pouze novější auta, za která se nemusí stydět. Zbytek hodí na ačka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]