Nejste přihlášen/a.
Tak co pamatuju já, tak na bráchově mopedu jsem jezdil už ve 14. Sice bez papírů , ale s tankováním nikdy problém nebyl. Ale to už je fakt dávno (benzín "normal" tehdy stál tuším 2,10 Kčs), třeba se to změnilo
.
Tak to se velmi mýlíte-jak by si mohli koupit palivo do motorky mladiství, když dle Vás ale můžou paradoxně řídit -pokud mají řp příslušných skupin-od 15 let věku -to by potom pozbývalo smysl =jezdit můžu načerpat palivo nesmím!Jinak už od 13 let jsem běžně kupoval bločky na poště na topnou naftu (litr = 0,9 Kčs ) a občas jsem jel k asi 5km vzdálené benzínce na kole s vozíkem a kanistry pro naftu na topení a posléze ,když jsem v 15 složil zkouška na řp sk.m tak jsem na jawce 50 , t-20 běžně tankovat benzí a nikdy s tím nebyl problém.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.