Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ohledně tankování benzínu

Od: dav1d odpovědí: 10 změna:
Mám takovou možná trošku divnou otázku ale chci se ujistit, můžu ve 14 natankovat benzín do kanistru na benzínce a poté normálně zaplatit? Nebo je na to nějaké věkové omezení že můžu tankovat až třeba od 15let?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

2x

Muzete, stejne jako jenda:

poradte.cz/...

hodnocení

0x

Chlape, Vy nám nějak mládnete ;)!

hodnocení

0x
Záleží na kolik let vypadáš. Můj synovec v 15letech vypadá na 18let a tak chodí nakupovat svým spolužákům tabákové výrobky*smich* Ale myslím si, že když přijdeš a natankuješ,tak tě to samozřejmě nechají zaplatit.Určitě ti kanystr nezabaví..Co by s ním dělali? Doufám, že to chceš jako palivo a ne na nějaké pyromanství?

hodnocení

0x

Co pamatuju, tak benzín mohla nakoupit jen osoba starší 18 let, nejspíš to platí stále.

No to se mi teda nezdá. A jak by ti patnáctiletí tankovali motorky? S rodiči? *smich*

Tak co pamatuju já, tak na bráchově mopedu jsem jezdil už ve 14. Sice bez papírů ;), ale s tankováním nikdy problém nebyl. Ale to už je fakt dávno (benzín "normal" tehdy stál tuším 2,10 Kčs), třeba se to změnilo *zmateny*.

ajvn:
Máte samozřejmě pravdu, opravuji, ne od 18, ale od 15 let.

Tak to se velmi mýlíte-jak by si mohli koupit palivo do motorky mladiství, když dle Vás ale můžou paradoxně řídit -pokud mají řp příslušných skupin-od 15 let věku -to by potom pozbývalo smysl =jezdit můžu načerpat palivo nesmím!Jinak už od 13 let jsem běžně kupoval bločky na poště na topnou naftu (litr = 0,9 Kčs ) a občas jsem jel k asi 5km vzdálené benzínce na kole s vozíkem a kanistry pro naftu na topení a posléze ,když jsem v 15 složil zkouška na řp sk.m tak jsem na jawce 50 , t-20 běžně tankovat benzí a nikdy s tím nebyl problém.

diesel:
Máte samozřejmě pravdu, už jsem se opravil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]