Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

A když mi je 16 můžu jen tak přijít a natankovat si do kanistru zaplatít a jít s

Od: jenda12245 odpovědí: 10 změna:
A když mi je 16 můžu jen tak přijít a natankovat si do kanistru zaplatít a jít si po svém nebo můžu až v 18?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

k2
hodnocení

7x

Muzete uz klidne v 16ti.

hodnocení

2x
Můžete klidně tankovat do auta. Takže ano, i do kanystru.

hodnocení

2x
To máte taky na podobné použití?
Společně koupili benzin, který načerpali do čtyř plastových lahví. Nejmladší z nich poté tři lahve položil k zadní stěně kostela, benzin ze čtvrté rozlil na ně a kolem nich a škrtl zapalovačem. Jak kostel hoří, si natočili mobilním telefonem
irozhlas.cz/...

hodnocení

2x

Akorát na stojanech je tuším 2litry naprosté minimum k vytočení a zaplacení.

Pod 2 litry nelze.

To by si se divil*smich* Sice se o tom minimu 2litrů mluvilo už dávno...Ale jednou mi došel benzín v Simsonu a tankoval jsem za 10kč co jsem měl v kapse..bylo za to asi půl litru béňa v tu dobu a já měl radost, že nemusím domů tlačit..A pak do auta jsem tankoval i 1,5litru,abych dojel ke kamarádovi,kterej podojil dědovi 120LS a jelo se na vejlet*smich* Když jako pustím do kanystru 1litr třeba do sekačky,tak mě donutěj si ten druhej litr dotankovat? Asi nee..

break
hodnocení

2x

Pokud k tomu nebudeš brát cigára a chlast, tak klidně v 15.

hodnocení

2x
Od 15let může přece nezletilý jezdit na malé moto..Dostane i ŘP, takže jak by asi tankoval? Přece nebude jezdit tankovat s rodičema..;) Kozí duch obsahu 50ccm by je asi neuvezl,kdyby měl vypapaného otce třeba*smich*

hodnocení

1x
Já jezdil pro ropu když mi bylo cca 14 roku. Jedine co je zajímalo, zda mám peníze či bločky!

jjj
hodnocení

0x
Jj tankovat můžeš jen aby jsi nedopadl jak já když jsem šel prvně tankovat do kanystru. Kanyst 5 l já peníze přesně do koruny a začal tankovat ještě bývali ty stojany s pohyblivými číslama a já jsem se špatně zorientoval až kanystr přetekl a já měl málo peněz.
romann

tak ono ten objem kanystrů je jen orientační, když svůj 5litrový naplním až po víčko, tak je to 6 litrů...

A k tomu tankování, nikdy mě nenapadlo, že to je nějak věkem omezené. Podle mě, když máš peníze, může tankovat i když ti je 8

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]