To máte taky na podobné použití? Společně koupili benzin, který načerpali do čtyř plastových lahví. Nejmladší z nich poté tři lahve položil k zadní stěně kostela, benzin ze čtvrté rozlil na ně a kolem nich a škrtl zapalovačem. Jak kostel hoří, si natočili mobilním telefonem irozhlas.cz/...
To by si se divil Sice se o tom minimu 2litrů mluvilo už dávno...Ale jednou mi došel benzín v Simsonu a tankoval jsem za 10kč co jsem měl v kapse..bylo za to asi půl litru béňa v tu dobu a já měl radost, že nemusím domů tlačit..A pak do auta jsem tankoval i 1,5litru,abych dojel ke kamarádovi,kterej podojil dědovi 120LS a jelo se na vejlet Když jako pustím do kanystru 1litr třeba do sekačky,tak mě donutěj si ten druhej litr dotankovat? Asi nee..
Od 15let může přece nezletilý jezdit na malé moto..Dostane i ŘP, takže jak by asi tankoval? Přece nebude jezdit tankovat s rodičema.. Kozí duch obsahu 50ccm by je asi neuvezl,kdyby měl vypapaného otce třeba
Jj tankovat můžeš jen aby jsi nedopadl jak já když jsem šel prvně tankovat do kanystru. Kanyst 5 l já peníze přesně do koruny a začal tankovat ještě bývali ty stojany s pohyblivými číslama a já jsem se špatně zorientoval až kanystr přetekl a já měl málo peněz.
romann
tak ono ten objem kanystrů je jen orientační, když svůj 5litrový naplním až po víčko, tak je to 6 litrů...
A k tomu tankování, nikdy mě nenapadlo, že to je nějak věkem omezené. Podle mě, když máš peníze, může tankovat i když ti je 8
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.