Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
prosím o pomoc s přepínačem na LPG u Š Roomster.
S autem jezdíme občas, 1x za 14 dní, a tak se nám vybila baterie, kterou jsme nahodili přes kabely (chvilko to chtělo, než to chytlo). Byla hodně slabá. Přesto auto naskočilo, ale už se vůbec nerozsvíl přepínač LPG.
Je možné, že přepínač potřebuje nějakou pracovní hodnotu energie, aby fungoval? Že by mu vadilo delší odpojení od baterie?
Hledali jsme pojistku, ale v manuálu označená není. Tak nevím, co s tím.
Díky za pomoc
Svaťa
LPG má určitě svoji pojistku. Taky se může stát že je vadná LED dioda signalizující provoz .
Nesvítí při staru - zkoušeli jste co to udělá když necháte motor zahřát na provozní teplotu?
Jasně, že LPG v manuálu není. Nejedná se o vestavbu výrobce Škoda.
Je to dodělávka externí firmy. Kde pojistku plácli záleží na nich a jejich postupech (plynaři).
Co je to za systém LPG?
Většinou je problém s elektrikou, kterou plynaři neumí a dost prasí. (pro představu, jak hovádka z lovtecu mají v montáži, že ze 4 vstřiků udělají jeden poradte.cz/...
Hledej nejprve kolem baterky a napiš firmu, od které je plynová nástavba.
Díky za odpověď.
Ano, kolem baterky jsem to prozkoumal, pojistky, které jsem našel byly OK. Tato vestavba byla originál za škodovky, tak jsem právě doufal, že v manuálu bude aspoň zmínka, kde by ji oni dali. Bohužel, asi to pro ně někdo na rychlo udělal a moc si záležet nedal. Asi mu zadali, že především musí udělat práci levně a teprve potom kvalitně ☺.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.