Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ráno i odpoledne bez problému, ale teď večer jak přituhlo venku (-5°C) jsem chtěl vyjet a pocitově zadní část brzdila. Lanko bylo volné. Jakoby buben byl přilepen uvnitř. Zkoušel jsem jet asi 200-300 metru a hýbat ruční brzdou, nepomohlo. Tak jsem radši zaparkoval.
Bude stačit pobouchat lehce kladivem do bubnu? Nikdy jsem takový problém ještě neměl.
Jo lanko zcela zůstalo volné. Před 2-3 dny dost pršelo, sněžilo a já v tom mokru jezdil. Tak že asi zamrzlo lanovod. Zkusím vlést pod zadní kolo a uvolnit lanko. Nebo počkám, zítra odpoledne snad 0,5°C nad nulou bude, tak se to snad uvolní. Pak už bez ručky a na jedničku.
Avšak ... pokud nebudu dávat ručku, pojedu autem a bude stále mráz a následně budu ručku chtít dát, tak ji nedám, protože lanko bude stále zmrzlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.