Nejste přihlášen/a.
Zdravim, poradil by mi nekdo kameru do auta mezi 3-4tis? Dualni kamery bez propojeni kabelem se jeste nedelaji ze?
Idealne aby dokazala bezet kamera nepretrzite tech 10h +/-
Kamera se záznamem v HD a pouze se záznamem "z předu"s SD kartou 128GB by těch 10 hodin dát mohla/měla. Kamera LAMAX T10 s HD rozlišením a záznamem z přední i zadní kamery(zadní připojena kabílkem) při použití SD karty 128GB - záznam cca 5,5 hodiny. Nevím jestli se vyrábí už lepší, odzkoušenu mám tuto a recenzi/porovnání s MiVue 792 wifi jsem zde psal, možno pročíst Autokamera, jaký /... a další info Integrovaná wifi /.... Další možnost, ale ne moc dobrá a o které jsem přemýšlel je použít vhodný, běžně používaný mobil s dobrou kamerou ve spojení s rychlou, velkokapacitní SD kartou (není jisté, jestli se to na tu kartu správně uloží). Nástin mínusů: absence zadní kamery, telefon je potřeba brát ssebou na benzinkách(a je po záznamu při parkování..), přístup k tlačítkům za jízdy, připojení napájecím kabelem(vibrace, ničení konektoru), záznam mohou rušit příchozí zprávy, je potřeba koupit vhodný držák mobilu a našly by se další mínusy.. Celkově je vhodnější koupit tu autokameru, umí i radary atd., ale může zůstat v autě i přes noc.. Jinak záznam 10 hodin-pokud se nic nestane je v podstatě k ničemu, leda si sestříhat video z cest v létě na dovolenou pro zimní dlouhé večery..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.