Nejste přihlášen/a.
Fungovat to přímé propojení autokamera-smarttelefon přes wifi bude (i pár metrů od sebe), stačí nainstalovat do chytrého telefonu aplikaci, např. pro Android z Google Play store, pro iOS nevím.. Autokameru s wi-fi můžeš do jisté míry ovládat za jízdy chytrým telefonem jako spolujezdec, můžeš i kamerku přes telefon aktualizovat nebo je to i kvůli pohodlí při prvním nastavování-na autokamerách jsou malá tlačítka, malý displej a některý software stojí za prd, tak přes smartfone s velkým displejem se ta kamera lépe nastavuje. Přes wi-fi kamery můžeš do smartfonu nahrávat i jízdu nebo streamovat přímo jízdu v čase, ale v dosahu tvého mobilního operátora ( O2, T-mobile, Vodafone, ..). Přidávám celkem přehledný videonávod (v angličtině) pro autokamery Mi Vue, zobrazuje různá nastavení přes telefon
Přidám ještě polské video o autokamera-mobil. Pokud nemáte kamerku ještě vybranou, doporučím s možností přidat zadní kameru a koupit SD kartu s co největším odpovídajícím uložištěm a velkou rychlostí záznamu, nemusíte se potom dlouho o nic starat. Škoda že se u nás běžně neprodávají autokamery se 360 stupňovým úhlem záběru pro řešení v případě bočního "konfliktu", kamera by musela být sice na střeše a "vysoko", tento problém částečně řeší kamery "ve zpětném zrcátku". Video:
Super,jste zlatej. A když už mi tak hezky radíte, tak mi ještě napište, jestli tato kamera je dobrá: Navitel DVR R700 Dual
Kameru neznám, používám MiVue 792 wi-fi (dobrý obraz, horší připojování a trefování na držák) a LAMAX T10 wi-fi (oblíbenější, pocitově nepatrně horší obraz), porovnání obou zde Autokamera, jaký /... takže můžu jen s tou tvou také porovnávat. U té Navitel kamery píšou SD kartu max. 64 GB, tipuji cca 3 hodiny záznamu z obou kamer (do přemazání předchozího záznamu). U mnou zmiňovanných kamer je až 128GB tj. 5 až 6 hodin záznam z přední i zadní kamery současně. Záznam na SDkartu Navitel jen při 30Fps-není špatné mít s 60Fps, obraz je u Lamax T10 opravdu kvalitnější, hlavně v noci, je i více detailů (podmínkou ale je, že se nepoužívá zadní kamera). V balení je u Navitelu i zadní kamera, u mnou zmiňovaných je nutno dokoupit za cca 600 až 800 Kč. Ta zadní kamera Navitelu no nevím, příjde mi trochu nepraktická-nedá se běžně přilepit na zadní sklo auta, musí se to celé řešit jinak a asi je její montáž myšlena na šroubky, což v interiéru mít dírky po vrutech nevím, nevím, asi je určena do vnitřku zadních/pátých dveří jakožto i couvací, takže moc rychlá montáž laika to nebude.. Jak je vyřešen držák samotné hlavní kamery jsem také nenašel, jestli je tam "rychlý"magnet nebo nějaké jiné mechanické držení, ale na to je asi lepší se poptat v obchodě. Za mě průměrná/běžná kamera.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.